powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Τρεις Ισοπαλίες στα ματς του Σαββάτου


Τρεις ισοπαλίες είχαμε στα τρία παιχνίδια του Σαββάτου που άνοιξαν την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Αστέρας Τρίπολης και Ολυμπιακός αναμετρήθηκαν για την 9η αγωνιστική της Super League, με το 0-0 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Σοβαρά παράπονα είχαν οι γηπεδούχοι για τη διαιτησία του Σπάθα, αφού ο ρέφερι της αναμέτρησης όχι μόνο απέβαλλε άδικα τον Μάσα στο 42ο λεπτό, αλλά σε τουλάχιστον 3-4 περιπτώσεις υπέδειξε λανθασμένα τους παίκτες του Αστέρα σε θέση οφσάιντ. Απογοητευτικός ήταν ο Ολυμπιακός που δεν έκανε τίποτα για να εκμεταλλευθεί το αριθμητικό του πλεονέκτημα και ήταν ιδιαίτερα προβλέψιμος στην ανάπτυξη του.

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι Βέροια και Πανιώνιος έμειναν στο 2-2. Ο Πανιώνιος προηγήθηκε στο σκορ με τον Γιάννου στο 20', όμως η Βέροια πίεσε και αμέσως πήρε το προβάδισμα πριν τη λήξη του ημιχρόνου με γκολ του Κάμπορα στο 38' με ψαλιδάκι και του Ραούλ Μπράβο στο 45'. Ένα σοβαρό λάθος στην άμυνα της Βέροιας και μία καταπληκτική μπαλιά του Κολοβού έφεραν την ισοφάριση για τον Πανιώνιο στο 53ο λεπτό. Ο Απόστολος Γιάννου με ψύχραιμο πλασέ δεν αστόχησε και νίκησε τον Καντιμοίρη, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 2-2.

Ένα παιχνίδι με λιγοστές φάσεις διεξήχθη στα Περιβόλια ανάμεσα σε Πλατανιά και ΠΑΣ Γιάννινα, και ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή με σκορ 0-0. Ήταν φανερό πως τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με σκοπό να κρατήσουν απαραβίαστες τις εστίες τους και ως προς αυτό τα κατάφεραν περίφημα. Η πιο σημαντική ευκαιρία του αγώνα ήταν για τον Πλατανιά, με το σουτ του Τσουράκη να βρίσκει το δοκάρι στο 21ο λεπτό. Με αυτή την ισοπαλία, οι δύο ομάδες έφτασαν τους δέκα βαθμούς σε οκτώ ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ