powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Η ανακοίνωση της FIA για τον Bianchi!


Επίσημη ανακοίνωση έβγαλε η FIA για το περιστατικό στον αγώνα της Suzuka με τον Jules Bianchi και αναλύει το τι έχει γίνει.

Αναλυτικά:

«Στον 42ο γύρο, ο Adrian Sutil έχασε τον έλεγχο του μονοθέσιου του και χτύπησε στα προστατευτικά ελαστικά στην εξωτερική πλευρά της στροφής 7. Οι κριτές έβγαλαν διπλές κίτρινες σημαίες (σ.σ. επισημαίνουν στους πιλότους πως υπάρχει κίνδυνος και κριτές στην πίστα) πριν τη στροφή για να προειδοποιήσουν τους οδηγούς. Ένας γερανός πλησίασε το μονοθέσιο για να το σηκώσει και να το μεταφέρει σε ασφαλές μέρος, πίσω από την μπαριέρα. Όταν αυτό γινόταν, ο οδηγός του μονοθέσιου 17, Jules Bianchi έχασε τον έλεγχο, πέρασε από την έξοδο διαφυγής και χτύπησε το πίσω μέρος του γερανού.

Μόλις οι κριτές ειδοποίησαν πως ο οδηγός ήταν τραυματισμένος, η ιατρική ομάδα πήγε στο σημείο και το Αυτοκίνητο Ασφαλείας βγήκε στην πίστα. Ακολουθήθηκαν από την ομάδα διάσωσης και ένα ασθενοφόρο.

Ο οδηγός βγήκε από το μονοθέσιο, στάλθηκε στο ιατρικό κέντρο της πίστας και μετά στο Γενικό Νοσοκομείο της Mie, με ασθενοφόρο.

Η αξονική τομογραφία δείχνει πως έχει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, και βρίσκεται στο χειρουργείο. Έπειτα θα μεταφερθεί στην εντατική, οπού και θα παρακολουθείται.

Το Γενικό Νοσοκομείο της Mie θα σας ενημερώσει μόλις περισσότερες πληροφορίες γίνουν γνωστές.»
Πηγή: Autogrip.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ