powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Grand Prix Ιαπωνίας | Αγώνας


Νίκη και σε βρεγμένο για τον Χάμιλτον, ο οποίος έδειξε να μην πτοείται από τις καιρικές συνθήκες και την εκκίνηση πίσω από αυτοκίνητο ασφαλείας.


Ένας αγώνας που δεν τελείωσε ποτέ, αλλά αφού ολοκληρώθηκαν τα 3/4 του, οι οδηγοί βαθμολογούνται κανονικά και όχι με τους μισούς βαθμούς, όπως και θα συνέβαινε αν δεν ξεκινούσε ποτέ. Ποτέ δεν μπήκαν σλικ ελαστικά αφού η βροχή που είχε πέσει στην πίστα ήταν πάρα πολλή.

Ο Λιούις Χάμιλτον κατάφερε να ανέβει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου και άνοιξε την διαφορά του από τον Νίκο Ρόσμπεργκ που τερμάτισε δεύτερος. Στο τρίτο σκαλί ανέβηκε ο Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος αν είχε λίγους γύρους ακόμα μετά το αυτοκίνητο ασφαλείας, όπως και ο Ρικιάρντο, θα μπορούσε να περάσει τον Ρόσμπεργκ.

Η κατάσταση του Ζιλ Μπιακί φαίνεται να είναι σοβαρή και ο Γάλλος μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Ο τελευταίος, μετά από την λάθος απόφαση των αγωνοδικών να μην βγάλουν αυτοκίνητο ασφαλείας μετά από ατύχημα στην βροχή, φαίνεται πως στοίχισε στον Μπιανκί, ο οποίος έπεσε με πολλά χιλιόμετρα επάνω στον γερανό που μετέφερε το μονοθέσιο του Σούτιλ.

Οι οδηγοί κατά την διάρκεια που βρισκόντουσαν στο βάθρο μίλησαν για τον Μπιανκί και μετέφεραν την αγωνία τους για τον Γάλλο. Οι απόψεις για την κατάσταση του διίστανται, καθώς άλλοι λένε πως ο Ζιλ ήταν αναίσθητος και άλλοι πως τα σημάδια είναι θετικά. Για ότι νεώτερο θα σας ενημερώσουμε με νέο άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ