powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Ζούνε με την ελπίδα οι Καταλανοί!


Με την ελπίδα ότι θα δικαιωθούν και θα μπορούν να κάνουν μεταγραφές την φετινή σεζόν, ζούνε οι Καταλανοί, καθώς η διοίκηση ετοιμάζει την έφεση της.


Έτοιμη να καταβάλει έφεση είναι η Μπαρτσελόνα για την τιμωρία που δέχθηκε από την FIFA για την παραβίασε του πρωτοκόλλου υπογραφής νεαρών παικτών. Για την ακρίβεια οι Καταλανοί βασίζονται στο ότι η Τσέλσι πριν λίγα χρόνια κατάφερε να δικαιωθεί, ενώ είχε κάνει την ίδια παραβίαση, έτσι τώρα οι πρώτοι ζητούν δικαίωση.

Πιο συγκεκριμένα, οι Καταλανοί ζητούν η ποινή τους να εφαρμοστεί, αλλά με την προϋπόθεση ότι θα κρατήσει μόνο για τον Γενάρη του 2015, έτσι ώστε να έχουν όλο το καλοκαίρι ελεύθερο να πάρουν παίκτες. Η αλήθεια είναι πως η Μπαρτσελόνα περνάει μια ποδοσφαιρική κρίση μετά τις 2 σερί ήττες και μια δικαίωση θα δώσει ανακούφιση και στον κόσμο της, αλλά και στην ίδια την διοίκηση.

Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα «Sport», αυτό που θα υποστηρίξουν οι νομικοί της ομάδας είναι ότι η απαγόρευση είναι δυσανάλογη με το πρωτόκολλο. Τέλος τονίζεται πως το CAS αναμένεται να έχει πάρει την απόφασή του μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ