powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Grand Prix ΗΠΑ | Αγώνας


O «σερίφης» Λιούις Χάμιλτον δεν άφησε κανένα να κάνει κουμάντο στην «πόλη του» και πλέον βρίσκεται μπροστά από τον Νίκο Ρόσμπεργκ για 24 βαθμούς, σχεδόν έναν αγώνα.


Με ένα απαιτητικό προσπέρασμα στα μισά του αγώνα, ο Χάμιλτον κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση από τον Νίκο Ρόσμπεργκ, δείχνοντας του πως δεν μπορεί να μπει τίποτα ανάμεσα σε αυτόν και τον παγκόσμιο τίτλο. Ο Ρόσμπεργκ ήταν ταχύτερος από τον Βρετανό στις δοκιμές του Σαββάτου γιατί ο τελευταίος αντιμετώπιζε μεγάλο πρόβλημα στα φρένα, όμως πήρε την ρεβάνς στον αγώνα της Κυριακής.

Τα μονοθέσια που ξεκίνησαν τον αγώνα ήταν 18 καθώς η Μαρούσια, αλλά και η Κάτερχαμ δήλωσαν πτώχευση και δεν πήραν μέρος ούτε καν στις ελεύθερες δοκιμές. Κάκιστη πορεία, για άλλη μια φορά, για τον Κίμι Ραϊκόνεν, ο οποίος τερμάτισε στην 13 θέση με την Ferrari του να μην είναι ανταγωνιστική ούτε στο ελάχιστο.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ από την στιγμή που άλλαξε πολλά εξαρτήματα στην κινητήρια μονάδα, με βάση τον κανονισμό, έπρεπε να ξεκινήσει από το pit lane, όπως και έκανε. Ο Γερμανός έκανε έναν εντυπωσιακό αγώνα και κατάφερε να φτάσει στην 7η θέση πλησιάζοντας αρκετά τον Φερνάντο Αλόνσο.

Η Williams πέταξε την ευκαιρία που είχε να ανέβει στο βάθρο με το κακό pit stop του Φελίπε Μάσα, τον οποίο έβγαλαν λίγο πίσω από τον Ρικιάρντο, ο οποίος για άλλο ένα grand prix εντυπωσιάζει με την εμφάνιση του. Το ίδιο κάνει βέβαια και ο Βάλτερι Μπότας, ο οποίο τερμάτισε στην 5η θέση. Καταστροφικός αγώνας για τις Mclaren, οι οποίες ναι μεν έδειχναν σε καλή κατάσταση στους τελευταίους αγώνες, αλλά δεν ήταν πουθενά στο Όστιν.

Αναλυτικά οι χρόνοι:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ