powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Έμεινε με την όρεξη ο Ολυμπιακός!


Μπορεί να σκόραρε δύο φορές μέσα στο Τορίνο, αλλά και πάλι έχασε τους τρις βαθμούς από την καλύτερη σε όλο το παιχνίδι Γιουβέντους.

Ο Ολυμπιακός μπήκε στο παιχνίδι για να κλέψει έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας που θα τον βοηθούσε να περάσει στην επόμενη φάση του Champions League, όμως έπεσε επάνω σε μια Γιουβέντους που δεν του έδωσε και πολλά περιθώρια. Ο Πίρλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έγραψε το 1-0 για τους γηπεδούχους στο 21ο λεπτό, ενώ μόλις 3 λεπτά αργότερα ο Μποτία σκόραρε με το κεφάλι, μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Στο 61' ο Εντινγκά έβαλε μπροστά το Ολυμπιακό και έβαλε φωτιά στο παιχνίδι μετά από τον πολύ ωραίο γύρισμα του αρχηγού του Ολυμπιακού, Γιάννη Μανιάτη. Ο Ολυμπιακός όμως δεν άντεξε στην πίεση και λύγισε στο 65', αφού μετά από κεφαλιά του Γιορέντε η μπάλα βρήκε στο δοκάρι γύρισε επάνω στο πόδι του Ρομπέρτο και κατέληξε στα δίχτυα, αναγκάζοντας την UEFA να το χρεώσει ως αυτογκόλ.

Δεν πρόλαβε να περάσει καλά καλά ένα λεπτό και η Γιουβέντους ξαναβρήκε δίχτυα σε αυτό το δαιμονισμένο 5λεπτο που είχε. Έτσι λοιπόν, ο Πογκμπά στο 66' έδωσε την λύση στην «Μεγάλη Κυρία» και την κράτησε ζωντανή για το κυνήγι της κούπας. Τέλος, η Γιουβέντους είχε μια μεγάλη ευκαιρία να κάνει 4 τα τέρματα της, αλλά ο φανταστικό Ρομπέρτο απέκρουσε το πέναλτι του Αρτούρο Βιντάλ και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ