powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Ξεσπούν Μπάρτσα και Σίτι!



Σας οδηγούμε σε άλλο ένα ποντάρισμα με την Μπαρτσελόνα να ξεσπά και η Σϊτι να παίρνει επιτέλους νίκη στο Champions League.


Άγιαξ - Μπαρτσελόνα:
Ο Άγιαξ θέλει να κάνει ότι έκανε και την τελευταία φορά απέναντι στην Μπαρτσελόνα στην έδρα του, αλλά αυτή την φορά πέφτει επάνω σε μια διψασμένη για αποτέλεσμα Μπάρτσα. Ο δρόμος είναι στο διπλό, αλλά οι αποδώσεις είναι μικρές, άρα θα πάμε στα 4 με 6 γκολ, μιας που οι Καταλανοί θέλουν να ξεσπάσουν.

Αθλέτικ Μπιλμπάο - Πόρτο:
Κάκιστη μέχρι τώρα η Μπιλμπάο που έχει το μυαλό της στο πρωτάθλημα και το σκαρφάλωμα της προς το πάνω μέρος της βαθμολογίας. Η Πόρτο κάνει μια εξαιρετική χρονιά στο Champions League και θέλει να συνεχίσει έτσι. Με την νίκη της η Πόρτο θα εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση και θέλει να ξεμπερδεύει, άρα κατεβαίνει με σκοπό να κερδίσει με τις αποδώσεις να είναι πολύ ελκυστικές στο διπλό.

Μάντσεστερ Σίτι - ΤΣΣΚΑ Μόσχας:
Το εύκολο θύμα του ομίλου είναι η ΤΣΣΚΑ, αλλά παρόλα αυτά κατάφερε να κόψει έστω και 1 βαθμό από την Σϊτι, η οποία έμεινε πολύ πίσω και αν θέλει να ελπίζει πρέπει να κερδίσει. Θέλει να καθαρίσει το παιχνίδι και οι αποδώσεις του άσσου είναι μικρές με αποτέλεσμα να ποντάρουμε στα 4 με 6 γκολ.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Σάλκε:
Αρνητική παρόλο την νίκη της στο πρωτάθλημα εμφανίστηκε η Σάλκε, με την Σπόρτινγκ να χάνει 3-0 από την ανεβασμένη Γκιμαράες. Το παιχνίδι θα είναι ανοιχτό όπως και το προηγούμενο, καθώς δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε τους γηπεδούχους μετά από τέτοια ήττα, άρα OVER 2,5.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ