powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Προαναγγελία Champions League 25/11/2014!



5η αγωνιστική!


5ος όμιλος: Η Τσσκα Μόσχας που έχει 4 βαθμούς υποδέχεται στις 7 τη Ρόμα ( που έχει και αυτή 4 βαθμούς), σε ένα ματς όπου θέλουν τη νίκη και οι 2 για να πάρουν σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης. Στο Μάντσεστερ η Σίτυ που έχει 2 βαθμούς υποδέχεται στις 21:45 τη Μπάγερν η οποία έχει εξασφαλίσει τη πρωτιά έχοντας έως τώρα 4 στα 4 και 12 πόντους.

6ος όμιλος: Η Παρί σεν Ζερμέν αντιμετωπίζει στο Παρκ ντε Πρενς τον Άγιαξ έχοντας τη πρωτοπορία έως τώρα στον όμιλο με 10 βαθμούς ( ο Αίαντας έχει 2), ενώ ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα στο ΓΣΠ σε ένα ιστορικό ματς. Ο ΑΠΟΕΛ έχει 1 βαθμό, ενώ η Μπαρτσελόνα 9 έως τώρα.

7ος όμιλος: Ο 7ος όμιλος είναι αρκετά αμφίρροπος με τη Τσέλσι να έχει 8 πόντους και να αντιμετωπίζει στη Γερμανία τη Σάλκε που έχει 5. Ενώ η Σπόρτινγκ που έχει μαζέψει έως τώρα 4 βαθμούς να  αντιμετωπίζει στο Ζοζέ Αλβαλάδε τη Μάριμπορ που έχει 3.

8ος όμιλος: Στον όγδοο όμιλο τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, με τη Πόρτο να έχει προκριθεί ήδη με 10 βαθμούς και να ταξιδεύει στη Λευκορωσία για να κλειδώσει τη πρωτιά απέναντι στη Μπάτε. Η Σαχτάρ έχει 8 πόντους και της φτάνει και η ισοπαλία σήμερα απέναντι στη Μπιλμπάο για να προκριθεί. Οι Βάσκοι έχουν 1 βαθμό και κυνηγούν το Europa League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ