powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

3άρα με...Μπάτμαν η Ντόρτμουντ,φουλ του άσσου στην Bundesliga



3 αντί για...13 η Ντόρτμουντ στο ντέρμπι του Ρουρ και τέταρτη σερί νίκη για την ομάδα του Κλοπ. Νίκες για Λεβερκούζεν,Χοφενχάιμ και Χέρτα,ισοπαλία στο Ανόβερο

Αφού πρώτα έχασε ένα κάρο ευκαιρίες, με 3 γκολ σε 8 λεπτά, η αναγεννημένη Ντόρτμουντ διέλυσε 3-0 την μισητή Σάλκε. Ομπαμεγιάνγκ, Μιχταριάν και Ρόις έχασαν τα άχαστα στο πρώτο ημίχρονο με τον τελευταίο να έχει και δοκάρι στο 34 σε ένα πρώτο ημίχρονο με τις τελικές στο 15-2 υπέρ των γηπεδούχων αλλά με το σκορ στο 0-0.

Το σκηνικό δεν άλλαξε στην επανάληψη,με την Ντόρτμουντ να πιέζει και να χάνει ευκαιρίες μέχρι το 78' όταν ο Ομπαμεγιάνγκ βρήκε επιτέλους δίχτυα με κοντινό πλασέ. Πριν καταλάβει από που της ήρθε, η Σάλκε δέχτηκε και δεύτερο γκολ από τον Μιχταριάν στο αμέσως επόμενο λεπτό. Το τραγικό απόγευμα της Σάλκε δεν είχε τελειώσει όμως ακόμα καθώς στο 86 ο Ροίς έκανε το 3-0 αφού εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Βελενρόιτερ,που προσπάθησε να τον ντριπλάρει με τον Ροίς να κλέβει και να κάνει το 3-0.

Με τη νίκη αυτή η Ντόρτμουντ μπορεί πλέον να ελπίζει σε έξοδο στην Ευρώπη αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, αντίθετα η Σάλκε υποχώρησε στην πέμπτη θέση.


Στα υπόλοιπα ματς η Λεβερκούζεν έπειτα από τρία σερί ματς χωρίς νίκη, επικράτησε 1-0 της Φράιμπουργκ με τον Ρολφες στο 33' με τους φιλοξενούμενους να μην απειλούν σε κανένα σημείο του αγώνα τις ασπιρίνες.

Νίκη παραμονής πέτυχε η Χέρτα στο Βερολίνο επί της Άουγκσμπουργκ,με τέρμα του Καλού στο 88',ενώ σημαντική νίκη πέτυχε και η Χοφενχάιμ με 2-0 επί της Μάιντζ με γκολ των Βόλαντ 55' και Πολάνσκι 76'.

Ούτε τώρα νίκη για την Στουντγκάρδη που αν και προηγήθηκε στην έδρα του Ανόβερο με γκολ του Γκέντερ, τελικά έφυγε μόνο με τον βαθμο της ισοπαλίας καθώς ο Στίντλ στο 69' έγραψε το τελικο 1-1. Νεύρα στο φινάλε με Στίντλ και Χάρνικ να αποβάλλονται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ