powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Πήραν 3 βαθμούς Μπαρτσελόνα και Βαγιεκάνο


Άνετη επικράτηση και για Μπαρτσελόνα και για Ράγιο Βαγιεκάνο, με την επόμενη αγωνιστική να βρίσκει τις 2 ομάδες αντιμέτωπες.

Η Μπαρτσελόνα δεν έπεισε με την απόδοση της, όμως πέρασε εύκολα από την έδρα της Γρανάδα αφήνοντας την κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού. Το 0-1 έκανε ο Ράκιτιτς στο 25', σκορ που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Το 0-2 έκανε ο Σουάρες με απίστευτη πάσα από τον Ράκιτιτς στο 49', ενώ 4 λεπτά αργότερα η Γρανάδα μείωσε με πέναλτι του Ρίκο. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μέσι με γκολ, το οποίο ήταν οφσάιντ, από πάρε βάλε πάσα του Σουάρες.

Η Βαγιεκάνο πήρε την νίκη και πάει με την καλύτερη ψυχολογία να αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα. Μπορεί οι γηπεδούχοι να μην μπήκαν καλά στο παιχνίδι, με την Λεβάντε να ανοίγει το σκορ στο 13' με τον Κασαντεσούς, αλλά το κρεσέντο του μπουένο που πέτυχε 4 γκολ σε ένα ημίχρονο, τους χάρισε την νίκη. Στο 23', 32', 33' και 38' τα λεπτά που ο Μπουένο έκανε την ανατροπή. Το μόνο που κατάφερε η Λεβάντε ήταν να κάνει το τελικό 4-2 με γκολ του Ούτσε στο 85'.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ