powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Και τώρα βλέψεις για πρωτάθλημα


Ένα ακόμα βήμα έκανε ο Παναθηναϊκός για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος, μετά από την νίκη του απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο του, Ολυμπιακό.


Δίκαιη νίκη πέτυχε ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι αιωνίων, καθώς φάνηκε αποφασισμένος να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πιάσει μια καλή απόδοση και έτσι έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό για άλλη μια φορά φέτος.

Ένα παιχνίδι χωρίς κάποια ιδιαίτερη φάση εξελίχθηκε στο πρώτο μέρος ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, όμως δεν συνέβη το ίδιο και στο δεύτερο όπου είδαμε 3 γκολ και οι γηπεδούχοι δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες.

Το «τριφύλλι» άνοιξε το σκορ νωρίς στο δεύτερο μέρος μετά από το τραγικό λάθος του Μαζουάκου, ο οποίος προσπάθησε να διώξει την μπάλα μετά από γύρισα στην μικρή περιοχή, αλλά έκανε το «τσαφ» και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στο 49ο λεπτό της αναμέτρησης. Όμως ο ΠΑΟ δεν σταμάτησε εκεί, αφού πίεζε ακατάπαυστα και κατάφερε να φτάσει στο 2-0 με τον Πέτριτς, μετά από λάθος κεφαλιά του Μιλιβόγιεβιτς, στο 78'.

Το μόνο που κατάφερε να κάνει ο Ολυμπιακός στα λεπτά που απέμεναν ήταν να μειώσει σε 2-1, μετά από μια πολύ ωραία κομπίνα στο φάουλ που είχε κερδίσει έξω από την περιοχή, με τον Ντομίγκεζ στο 90+7'.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ