powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Χειμερινό Μουντιάλ!


Η αρμόδια επιτροπή της FIFA πρότεινε να διεξαχθεί το Μουντιάλ του Κατάρ το 2022 από τα τέλη Νοεμβρίου μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου!


Όπως όλα δείχνουν, το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ θα πραγματοποιηθεί το χειμώνα, προκειμένου να αποφευχθούν οι υψηλότατες θερμοκρασίες που επικρατούν εκεί το καλοκαίρι και καθιστούν ανθυγιεινή την ποδοσφαιρική δράση στη χώρα.

Μετά από ανάλυση όλων των δεδομένων, έγινε εισήγηση από την αρμόδια επιτροπή της FIFA για να διεξαχθεί η διοργάνωση τους δυο τελευταίους μήνες του 2022 και πλέον το σενάριο αυτό μοιάζει εξαιρετικά πιθανό να συμβεί.

Βέβαια, για να γίνει αυτό το σενάριο πραγματικότητα, πρέπει να λυθούν ορισμένα πολύ σημαντικά προβλήματα. Πρώτον, θα πρέπει να διακοπούν όλα τα πρωταθλήματα και οι διασυλλογικές διοργανώσεις αυτής της περιόδου, κάτι που πρέπει να γίνει σε συνεννόηση με την UEFA.

Παράλληλα, υπάρχουν αντιδράσεις από τις αφρικανικές ομοσπονδίες αφού τον Ιανουάριο του 2023 έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή του Κόπα Άφρικα στη Γουϊνέα.

Όπως και να έχει, το ζήτημα αυτό θα συζητηθεί από την εκτελεστική επιτροπή της FIFA που θα συνεδριάσει στη Ζυρίχη στις 19 και 20 Μαρτίου και τότε αναμένεται να μάθουμε το πότε ακριβώς θα διεξαχθεί το Μουντιάλ του Κατάρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ