powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Ένταση, βρισιές και...μπουνιές στο Δ.Σ. της Superleague


Απίστευτα πράγματα έγιναν στο σημερινό ΔΣ της Superleague που έγινε με την παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου και Βαγγέλη Μαρινάκη.

Υπήρχε απο την αρχή ένταση όταν και έγινε η συζήτηση για NOVA και ΟΠΑΠ, όμως τα πράγματα ξέφυγαν όταν η συζήτηση πήγε στα γεγονότα της Λεωφόρου. O Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε να πάρει τον λόγο από τον Γιώργο Μποροβήλο. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, σε έντονο ύφος πήρε το λόγο και είπε: «Μιας και αναφερθήκατε στον Αλαφούζο, σήμερα περίμενα τουλάχιστον να μου ζητήσει μια συγγνώμη για τα όσα έγιναν στην Λεωφόρο την Κυριακή. Κινδυνεύσαμε όλοι. Αλλά τι συγγνώμη να περιμένω από μια που....α. Μια γαμ... αδ.... Θα σε γα...».

Ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν στην άλλη άκρη του τραπεζιού της συνεδρίασης κι αρχικά απάντησε λέγοντας απλά «παραφέρεσαι». Ωστόσο, ο κ. Μαρινάκης συνέχισε την υβριστική του επίθεση με τον Γιάννη Αλαφούζο να απαντά «Θα μου κλ…ς!». O Βαγγέλης Μαρινάκης, σηκώθηκε από τη θέση του και κινήθηκε προς το μέρος του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, πετώντας του ένα ποτήρι με νερό. Αυτό προσγειώθηκε στον πρόεδρο του Παναιτωλικού, Φώτη Κωστούλα, που καθόταν δίπλα.

Εκείνη την στιγμή ένας άνδρας της ασφαλείας του Βαγγέλη Μαρινάκη μπήκε στην αίθουσα και κινήθηκε προς τον Γιάννη Αλαφούζο. Στην μέση όμως μπήκε ο Βασίλης Κωνσταντίνου ο οποίος δέχτηκε γροθιά στο πρόσωπο. Ο Γιώργος Μποροβήλος διέκοψε τη συνεδρίαση και όλοι έφυγαν από την αίθουσα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ