powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε...


Στο 2-2 έμεινε ο Ολυμπιακός με την Ντνίπρο στον επαναληπτικό αγώνα μέσα στο «Καραϊσκάκης» και οι ερυθρόλευκοι έμειναν εκτός διοργάνωσης.


Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι και προσπάθησε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ ώστε να μπει για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης και τελικά τα κατάφερε. Με μια πολύ όμορφη κίνηση ο Μήτρογλου στο 14' άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και τους έβαλε νωρίς στο παιχνίδι της πρόκρισης, όμως δεν πρόλαβαν να περάσουν 8 λεπτά και η κάκιστη λειτουργία της άμυνας του Ολυμπιακού πρόδωσε τον Ρομπέρτο και τον άφησε εκτεθειμένο και εξουδετερωμένο απέναντι στον Φεντέτσκι.

Η ανάπαυλα του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1, με τον Ολυμπιακό να κυνηγάει 3 γκολ για να προκριθεί, όμως η ψυχολογία βρισκόταν στα τάρταρα και οι Ουκρανοί κατάφεραν να διαχειριστούν άψογα το παιχνίδι. Ένα σκληρό μαρκάρισμα του Μιλιβόγιεβιτς στο 52' του κόστισε την απευθείας κόκκινη κάρτα και εκεί οι ελπίδες του Ολυμπιακού τελείωσαν οριστικά. 

Στα τελευταία 10 λεπτά ο Ολυμπιακός προσπάθησε και πάλι να μπει στο παιχνίδι, αλλά ήταν αργά. Κέρδισε ένα πέναλτι με τον Τσόρι, το οποίο και εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος στο 90', αλλά ο Κάλινιτς στο 90+2' κατάφερε και πάλι να ισορροπήσει το παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ