powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Χωρίς ομάδα απευθείας στους ομίλους η Ελλάδα!


Μετά και τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από το Europa League, η Ελλάδα θα καταταχθεί και επίσημα στην 13η θέση της Ευρώπης και δεν θα έχει το δικαίωμα να στείλει ομάδα απευθείας στους ομίλους τους Champions League.

Τα χειρότερα ήρθαν για τις Ελληνικές ομάδες, οι οποίες μετά από τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού στο Europa League δεν θα έχουν την δυνατότητα να μεταβούν απευθείας στην φάση των ομίλων σε οποιαδήποτε από τις δύο διοργανώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρωταθλητής Ελλάδος θα λάβει μέρος στον 3ο προκριματικό γύρο, το οποίο σημαίνει πως θα χρειαστεί να περάσει δύο γύρους (3ο προκριματικό και πλέι οφ) για να πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους. Η μοναδική περίπτωση να μπορέσει να προκριθεί απευθείας στους ομίλους, είναι αν ο κάτοχος του Champions League του 2016, αλλά και ο κάτοχος του Europa League του 2016 έχουν απευθείας εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League από το πρωτάθλημα της χώρας τους.

Η Ελλάδα την νέα σεζόν θα ξεκινήσει από τη 14η θέση (24.300 βαθμοί), αρκετά πίσω από τη 13η Τσεχία (25.625) και τη 12η Τουρκία (28.000), κάτι που σημαίνει πως πολύ δύσκολα θα επανακτήσει τη 12η θέση, ενόψει της σεζόν 2017-18.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ