powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

ΑΕΚ: «Αγώνα κυπέλλου εδώ και τώρα»


Με την διακοπή του πρωταθλήματος, υπάρχουν πλέον διαθέσιμες ημερομηνίες για να διεξαχθεί το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, για το κύπελλο στο ΟΑΚΑ.


Την διεξαγωγή του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, ζητάει μεσοβδόμαδα η ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς θεωρεί πως πλέον υπάρχει αρκετός χρόνο για ξεκούραση των ερυθρολεύκων, μιας που το πρωτάθλημα έχει σταματήσει. Έτσι, αφού η απόφαση αναβολής αφορά μόνο την Superleague, και όχι το κύπελλο, η ΕΠΟ πρέπει να εισακούσει το αίτημα της ΑΕΚ για τον ορισμό του αγώνα της ερχόμενη Τετάρτη.

Ο κ.Κοντονής μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει για το αν η αναβολή του πρωταθλήματος θα συμπεριλαμβάνει και την αναβολή του κυπέλλου, πράγμα που σημαίνει πως πλέον η ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη, ακόμα και αυτή την στιγμή αν χρειαστεί, να ορίσει το παιχνίδι στην πιο κοντινή διαθέσιμη ημερομηνίας, μιας που οι ελεύθερες ημερομηνίες είναι ελάχιστες.

Μπορεί η ΑΕΚ να ζητάει την διεξαγωγή του αγώνα την Τετάρτη 4 Μαρτίου, αλλά να μην ξεχνάμε πως δικαιολογίες μπορούν να βρεθούν και να μην δούμε ποδόσφαιρο ούτε την άλλη εβδομάδα. Όλα παραμένουν ανοιχτά και περιμένουμε μια απόφαση από την ΕΠΟ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ