powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Μικρό βήμα πρόκρισης για Λεβερκούζεν


Η Λεβερκούζεν επικράτησε της Ατλέτικο με 1-0 στη Γερμανία και πήρε μικρό προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Καλύτερη σε γενικές γραμμές στο πρώτο ημίχρονο η Λεβερκούζεν, με τις δύο ομάδες να χάνουν κάποιες καλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, με αποκορύφωμα τη φάση του 26ου λεπτού, όταν το δυνατό σουτ του Σπάχιτς χτύπησε στο δοκάρι της Ατλέτικο. Άτυχη η πρωταθλήτρια Ισπανίας αφού στο πρώτο ημίχρονο αποχώρησαν τραυματίες τόσο ο Σαούλ όσο και ο Σικέιρα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς να γίνει κάτι το ιδιαίτερο, μέχρι τη φάση του 57', όταν και ο Καρίμ Μπελαραμπί έκανε το τακουνάκι στον Τσαλχάνογλου και ο Τούρκος με εξαιρετική κίνηση και δυνατό σουτ από δεξιά στην περιοχή νίκησε τον Μογιά, γράφοντας το 1-0 για τη Λεβερκούζεν.

Στη συνέχεια, ο Σιμεόνε έριξε στο παιχνίδι τον Τόρρες για να κυνηγήσει την ισοφάριση και τελικά την πέτυχε στο 75' αλλά το γκολ ακυρώθηκε καθώς, σύμφωνα με τον διαιτητή, η μπάλα νωρίτερα είχε περάσει την τελική γραμμή. Ένα λεπτό αργότερα αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Τιάγκο Μέντες και η Ατλέτικο έμεινε με 10 παίκτες και έτσι το σκορ παρέμεινε στο 1-0 με τις δύο ομάδες να αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς εν όψει της ρεβάνς στην Μαδρίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ