powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Θρίαμβος στο Λονδίνο!


Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε η Μονακό, νικώντας με 1-3 στο Λονδίνο την Άρσεναλ και πλέον είναι ένα βήμα από την πρόκρισή της στα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Στο Λονδίνο, η Άρσεναλ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, θέλοντας να σκοράρει από νωρίς. Αντίθετα η Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ έκλεισε τους χώρους και σταδιακά προσπάθησε να χτυπήσει στην κόντρα. Στο 38'Ο Κοντογκμπιά, βρήκε χώρο και σούταρε από μακριά, με την μπάλα να κοντράρει στον Μέρτεσάκερ και να καταλήγει στην εστία του Οσπίνα για να γίνει το 0-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Το σκηνικό αυτό συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με την Άρσεναλ να κυνηγά την ισοφάριση και να χάνει ευκαιρίες, αλλά την Μονακό να είναι αυτή που σκοράρει και πάλι. Στο 53' ο Φαμπίνιο κλέβει την μπάλα, πετάει για τον Μαρσιάλ στον κενό χώρο, αυτός δίνει έτοιμο γκολ στον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, με τον Βούλγαρο να γράφει το 0-2 για τους Μονεγάσκους.

Στη συνέχεια του αγώνα ο ρυθμός έπεσε αρκετά, με την Μονακό να έχει κλείσει για τα καλά τους χώρους προσπαθώντας να διασφαλίσει το σκορ. Τελικά στις καθυστερήσεις, ο Τσάμπερλειν κατάφερε να μειώσει με εντυπωσιακό σουτ σε 1-2, όμως λίγο μετά ο Καράσκο, μετά από εξαιρετική πάσα του Μπερνάρντο Σίλβα, χτύπησε στον αιφνιδιασμό, και με διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-3 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του, με την Μονακό να είναι πλέον με το ένα πόδι στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ