powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Ανοιχτό το θέμα Βρύζα


Μπορεί ο Ζήσης Βρύζας να έχει υποβάλλει την παραίτηση του από τη θέση του τεχνικού διευθυντή, όμως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θεωρεί το θέμα λήξαν.
Αν και ο Ζήσης Βρύζας είναι αποφασισμένος να μην επιστρέψει στο πόστο του τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ, θεωρώντας πως ο κύκλος του στην ομάδα έχει κλείσει, στον Δικέφαλο δεν θέλουν να πάρουν κάποια απόφαση που δεν θα είναι σωστή και δίκαιη, αναφέρει ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κυριάκος Κυριάκος,

Ωστόσο τόνισε, πως ίσως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξει κάποια οριστική εξέλιξη. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει οριστική επίλυση του ζητήματος μετά την προγραμματσιμένη άφιξη του Ιβάν Σαββίδη στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Είναι η αλήθεια πως στην περίπτωση του Ζήση Βρύζα θελήσαμε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο και να αξιολογήσουμε και τους λόγους και το κατά πόσο οι λόγοι είναι αδύνατον να επιλυθούν, που τον οδήγησαν να πάρει μια απόφαση που θα φανεί αν είναι εν θερμώ ή όχι. Για μας η αξιολόγηση των λόγων μιας τέτοιας απόφασης έχει πάρα πολύ μεγάλη βαρύτητα ώστε να πάρουμε μια απόφαση όχι απαραίτητα γρήγορη, αλλά σε κάθε περίπτωση σωστή και δίκαιη. Για το λόγο αυτό δεν θέλουμε να πούμε κάτι τελεσίδικο, γιατί γίνονται όλες οι εσωτερικές συζητήσεις ώστε η απόφαση που θα παρθεί να είναι δίκαιη και συνειδητή απόφαση.

Κανένας δε θέλει να μένει ανοιχτό ένα τέτοιο ζήτημα. Ίσως μέχρι το τέλος της εβδομάδας να μπορούμε να πούμε κάτι πιο επίσημο. Θα είναι πάρα πολύ άδικο να φανεί ότι οποιαδήποτε απόφαση του Ζήση Βρύζα θα παρθεί μόνο για να ικανοποιήσει την κοινή γνώμη. Οποιαδήποτε απόφαση θα παρθεί, θα παρθεί με μόνο γνώμονα το καλό της ομάδας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ