powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Δυσκόλεψαν τη «Γιούβε» οι Γερμανοί


Η Γιουβέντους νίκησε 2-1 την Ντόρτμουντ με τα γκολ των Τέβες και Μοράτα, αποκτώντας προβάδισμα πρόκρισης, αλλά το γκολ του Ρόις δίνει πολλές ελπίδες στη γερμανική ομάδα.

Χωρίς να είναι πολύ καλύτερη, η Γιουβέντους εκμεταλλεύτηκε τα κενά στην άμυνα της Ντόρτμουντ και την νίκησε με 2-1 και απέκτησε έτσι ένα μικρό προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Ντόρτμουντ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και έχασε ευκαιρίες, ωστόσο η Γιουβέντους ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ με τον Τέβες να εκμεταλλεύεται την ασταθή απόκρουση του Βάιντενφελερ και να σκοράρει στο 13'. Οι Γερμανοί απάντησαν άμεσα όταν, μετά από τραγικό λάθος του Κιελίνι, ο Ρόις βρέθηκε απέναντι στον Μπουφόν και έγραψε το 1-1 στο 18ο λεπτό.

Από το διάστημα αυτό το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με την Ντόρτμουντ να είναι καλύτερη στα σημεία. Όμως στο 43ο λεπτό, μετά από αδράνεια της άμυνας της Ντόρτμουντ σε γύρισμα του Τέβες ο Μοράτα από κοντά έκανε το 2-1, πετυχαίνοντας έτσι πρώτο του γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ, σαν παίκτης της Γιουβέντους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Γιουβέντους θέλησε να κρατήσει ασφαλή τα μετόπισθεν και έδωσε χώρο στην γερμανική ομάδα, που όμως δεν μπορούσε να κάνει την ουσιαστική φάση για να ισοφαρίσει. Αντίθετα ήταν η Γιουβέντους που είχε δύο καλές στιγμές με τον Τέβεζ στο 71' και στο 77’ και άλλη μια στο 86' με τον Περέιρα. Το 1-1 ήταν το τελικό σκορ και έτσι τα πάντα έμειναν ανοικτά για τη ρεβάνς, με την «Γιούβε» να έχει όμως ελαφρύ προβάδισμα.

Τα στατιστικά του αγώνα:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ