powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Οριστικά Λουκέτο!


Την επ’ αόριστον αναστολή των πρωταθλημάτων ανακοίνωσε και επίσημα στους φορείς του ελληνικού ποδοσφαίρου ο Σταύρος Κοντονής.

Ήταν αναμενόμενο και πλέον είναι και επίσημο. Αποφασίστηκε η επ' αόριστον αναστολή όλων των Εθνικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου, μετά τη συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τους φορείς της ΕΠΟ, της Superleague και της Football League.

Νωρίτερα, ο Υφυπουργός Αθλητισμού είχε ενημερώσει τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τις προθέσεις του, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και αφού πήρε τη συγκατάθεσή του, ανακοίνωσε την αναστολή των πρωταθλημάτων στους φορείς του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Παράλληλα, ο κύριος Κοντονής απαίτησε από τους παράγοντες τη λήψη δραστικών μέτρων, όπως το ηλεκτρονικό εισιτήριο, την τοποθέτηση καμερών ασφαλείας σε όλα τα γήπεδα και τη μετατροπή των συνδέσμων σε λέσχες.

Αυτό που έγινε επίσης ξεκάθαρο, είναι ότι θα υπάρξει διακοπή όλων των αγώνων στα επαγγελματικά πρωταθλήματα όχι για συγκεκριμένο διάστημα αλλά έως ότου επιβεβαιωθεί η πρόθεση των ομάδων να τηρήσουν τις σχετικές δεσμεύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ