powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Προβάδισμα για την πρόκριση η Μπαρτσελόνα!


Τα κατάφερε και με το παραπάνω η Μπαρτσελόνα μέσα στην Αγγλία και πάει στην Ρεβάνς με το υπέρ της 1-2.


Πραγματική κυρίαρχος του αγώνα ήταν στο πρώτο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα, η οποία κατάφερε να βάλει την Μάντσεστερ Σίτι με την πλάτη στα σχοινιά εν' όψη της ρεβάνς μέσα στο Camp Nou, μιας που κατάφερε να αποδράσει με το θετικό 1-2.

Οι «Μπλαουγκράνα» δυσκολεύτηκαν μόνο σε πολύ λίγες στιγμές στο πρώτο μέρος και με τον εξαιρετικό ρυθμό τους έφτασαν, αρχικά, στο 0-1 μετά από εξαιρετικό τελείωμα του Σουάρες στο 16', και εν τέλη στο 0-2 πάλι με τον Ουρουγουανό να ξεπετάγεται στην πλάτη της άμυνας και να στέλνει με το μυτάκι την μπάλα στην γωνία του Χάρτ στο 30'.

Από εκεί και πέρα η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να κρατήσει το παιχνίδι στα μέτρα της και να μην αφήσει περιθώριο στην Σίτι να κρατήσει την μπάλα. Το πρώτο μέρος τελείωσε με το 0-2 στην πλάτη της Σίτι, αλλά οι Άγγλοι μπήκαν πολύ δυνατά στο δεύτερο μέρος με την μουδιασμένη Μπαρτσελόνα απλά να γυρνάει άσκοπα την μπάλα. Σωστή διαχείριση θα έλεγε κανείς, αλλά ο Κουν Αγκουέρο πετάχτηκε ανάμεσα από 3 αμυντικούς της Μπαρσελόνα στο 69', μετά από εξαιρετική πάσα με τακουνάκι από τον Σίλβα, και έγραψε το τελικό 1-2.

Την ευκαιρία του να σκοράρει είχε και ο, εξαιρετικός σήμερα, Μέσι, ο οποίος κέρδισε ένα πεντακάθαρο πέναλτι από τον Ζαβαλέτα και το εκτέλεσε άστοχα ο ίδιος. Το αξιοσημείωτο δεν είναι όμως μόνο ότι ο Μέσι έχασε το πέναλτι, αλλά το ότι έχασε και την ευκαιρία στο «ριμπάουντ», κάνοντας μια κεφαλιά ψαράκι άουτ.

Τα στατιστικά του αγώνα:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ