powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Πρόκριση στους «4» για τον Ηρακλή!


Την πρόκριση του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος πανηγυρίζει ο Ηρακλής, αφού απέκλεισε τον Πανιώνιο στη διαδικασία των πέναλτι!

Μετά το 2-0 στο Καυταντζόγλειο, ο Πανιώνιος πίεσε από νωρίς για να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και μόλις στο 19ο λεπτό ευτύχησε να προηγηθεί. Ο Κολοβός έπεσε στην περιοχή του Ηρακλή και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι, εκτιμώντας ότι ο Χουάντερσον τον ανέτρεψε. Ο Κολοβός ήταν αυτός που ανέλαβε την εκτέλεση και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη. 

Μετά από εκατέρωθεν ευκαιρίες, ο Πανιώνιος κατάφερε να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα, αφού στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Μπουμάλ σούταρε και αφού η μπάλα κόντραρε, κατέληξε στα δίχτυα του Ηρακλή.

Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε παιχνίδι κέντρου, με δυνατές μονομαχίες και μια αποβολή για την κάθε ομάδα (Μητρόπουλος για τον Πανιώνιο στο 66' και Περόνε για τον Ηρακλή στο 74'). Στο 86' ο Πανιώνιος έχασε μοναδική ευκαιρία να γράψει το 3-0, όταν ο Γιάννου νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Χουάντερσον. 

Έτσι, το παιχνίδι πήγε στην παράταση, όπου δεν άλλαξε τίποτα και τελικά οδηγήθηκε στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι, όπου ο Γηραιός κατάφερε να κερδίσει με 4-3 και να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ