powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

ΣΟΚ: Τροχαίο παικτών της Εθνικής! (Video)


Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκησαν στο κέντρο της Ουγγαρίας οι Μόρας, Ταχτσίδης και Φετφατζίδης με τους δύο να μην έχουν τις αισθήσεις τους, ενώ νεκρός είναι ο οδηγός του ταξί στο οποίο επέβαιναν.


Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκησαν οι Ταχτσίδης, Μόρας και Φετφατζίδης με τους 2 τελευταίους να χάνουν τις αισθήσεις τους κατά την ώρα της σύγκρουσης. Οι παίκτες από ομάδες του εξωτερικού δεν γύρισαν μαζί με την αποστολή και έμειναν το βράδυ στην Βουδαπέστη για να μεταφερθούν την ερχόμενη μέρα πίσω στις ομάδες τους.

Ο οδηγός τους ταξί βρέθηκε νεκρός, ενώ οι παίκτες της εθνικής νοσηλεύονται, με τον Φετφατζίδη να έχει κάνει ράμματα στο κεφάλι και ο Ταχτσίδης στο γόνατο. Αυτή την στιγμή βέβαια σύμφωνα και με ανακοίνωση της ΕΠΟ η κατάσταση δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρή. Αναμένουμε περισσότερα μέσα στην ημέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:


«Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Φετφατζίδης, Μόρας και Ταχτσίδης ενεπλάκησαν σε τροχαίο στη Βουδαπέστη, καθ' οδόν προς το αεροδρόμιο της πόλης προκειμένου να επιβιβαστούν σε προγραμματισμένη πτήση και να επιστρέψουν στην Ιταλία.



Ωστόσο, άπαντες είναι καλά στην υγεία τους και δεν ανταπροκρίνονται στην πραγματικότητα πληροφορίες περί σοβαρού τραυματισμού τους.

Τα στελέχη της Εθνικής Ομάδας είναι σε διαρκή επαφή μαζί τους από νωρίς το πρωί.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν εντός της ημέρας».


Στη σχετική ενημέρωση ξεκαθαρίζεται πως δεν ανταπροκρίνονται στην πραγματικότητα πληροφορίες περί σοβαρού τραυματισμού τους, καθώς αρχικά γράφτηκε πως ένας εκ των διεθνών νοσηλευόταν στην εντατική.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ