powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Δεν τα κατάφερε η Εθνική


Η Εθνική Ελλάδος προσπάθησε, ήταν καλύτερη αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην Ουγγαρία για τα προκριματικά του Euro.
Η Εθνική, με τον Σέρχιο Μαρκαριάν στον πάγκο της, παρουσιάστηκε βελτιωμένη στη Βουδαπέστη και έπαιξε αρκετά καλά, όμως δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα και παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 2 βαθμούς, έχοντας ακόμη μαθηματικά λιγοστές ελπίδες για πρόκριση μέσω μπαράζ.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν σχετικά μοιρασμένο και ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να προσέχουν τα μετόπισθεν και να προσπαθούν να πετύχουν κάποιο γκολ. Δεν υπήρξε κάποια πολύ σπουδαία κλασσική ευκαιρία αν και οι δύο ομάδες δημιούργησαν μερικές σημαντικές προϋποθέσεις για να ανοίξουν το σκορ.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, η Εθνική μας μπήκε πολύ δυνατά και έχασε σημαντικές ευκαιρίες με Κονέ, Αθανασιάδη και Φετφατζίδη. Η Ελλάδα ήταν καλύτερη και πίεσε αρκετά, μέχρι τα τελευταία λεπτά που κουράστηκε και λίγο έλειψε η Ουγγαρία να κλέψει το παιχνίδι χάνοντας τεράστιες ευκαιρίες με τους Πίντερ και Κάνταρ. Στο τέλος του αγώνα ο Τοροσίδης έκανε ωραία ενέργεια και γύρισε στον Κατσουράνη όμως το σουτ του έμπειρου μέσου ήταν άψυχο και μπλόκαρε εύκολα ο Κίραλι.

Πλέον η Ελλάδα παραμένει τελευταία στη βαθμολογία με 2 βαθμούς και το να προκριθεί απευθείας στο Euro είναι απίθανο, αφού Ρουμανία και Β. Ιρλανδία έχουν ξεφύγει με 13 και 12 βαθμούς αντίστοιχα. Σίγουρα υπάρχουν ελπίδες για την τρίτη θέση που οδηγεί στα μπαράζ, αν η ομάδα κάνει από εδώ και πέρα μόνο νίκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ