powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Έκανε την ανατροπή η Λεβάντε!


Την μεγάλη ανατροπή πέτυχε η Λεβάντε απέναντι στην Εϊμπάρ, η οποία μπορεί να το πάλεψε, αλλά δεν κατάφερε να πάρει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Μια πολύ σημαντική νίκη για το μέλλον της στην Πριμέρα κατάφερε να πετύχει η Λεβάντε απέναντι στην Εϊμπάρ και ξεκόλλησε από την γραμμή του υποβιβασμού, αν και έχει ένα παιχνίδι παραπάνω από Αλμερία και Έλτσε, οι οποίες αν κερδίσουν θα την στείλουν και πάλι χαμηλά.

Ένα αρκετά ανιαρό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να μείνουν στο 0-0 χωρίς κάτι ιδιαίτερο, αλλά με πολλές κάρτες. Η Εϊμπάρ στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε με αποτέλεσμα να βάλει την Λεβάντε στον τοίχο και τα κατάφερε με το 0-1 του Σαούλ Πέρεθ στο 55'.

Η Απάντηση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 65' με τον Μπαράλ να κάνει το 1-1 και να δίνει πάλι την ευκαιρία στην Λεβάντε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο. Αυτή την ευκαιρία άρπαξε από τα μαλλιά ο Ούτσε, μόλις 2 λεπτά πιο μετά από την ισοφάριση την ομάδας του. Η Λεβάντε μπορούσε να φτάσει και στο 3-1, αλλά ο πορτιέρο της Εϊμπάρ την σταμάτησε, με αποτέλεσμα η Λεβάντε να παίρνει μια σημαντική νίκη εν' όψη του αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης στο «Μπερναμπέου».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ