powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Επιστροφή στις νίκες για ΠΑΟΚ


Με δυσκολία έκαμψε την αντίσταση του Εργοτέλη ο ΠΑΟΚ, ενώ ο Λεβαδειακός, η Ξάνθη και η Βέροια πέτυχαν ευρείες νίκες.

Σημαντική νίκης ψυχολογίας πέτυχε ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Εργοτέλη στο γήπεδο της Τούμπας. Ο δικέφαλος ήταν πολύ καλύτερος και είχε αρκετές ευκαιρίες αλλά δυσκολεύτηκε να διασπάσει την άμυνα των Κρητικών. Την λύτρωση για τον ΠΑΟΚ έφερε στο 83' ο Δημήτρης Παπαδόπουλος με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο Λεβαδειακός το παιχνίδι με την Καλλονή στη Βοιωτία. Νίκη με 3-0, χάρη σε τέρματα των Μπουσταμάντε στο 17', του Κώτσιου στο 29' και Πετρόπουλου με αυτογκόλ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Τρίποντο που φέρνει τον Λεβαδειακό κοντά στην παραμονή.

Με τέρματα των Παπάζογλου στο 40', Κλέιτον στο 64' και Καπετάνου στο 83', η Ξάνθη επικράτησε με το ευρύ 3-0 του Παναιτωλικού και μπήκε για τα καλά στο κόλπο για την κατάκτηση της 5ης θέσης που οδηγεί στα πλέι-οφ.

Ο Πανιώνιος ήταν καταιγιστικός στο δεύτερο ημίχρονο όπου πέτυχε τρία γκολ και επιβλήθηκε με σκορ 4-2 της Βέροιας, κάνοντας σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία. Τα γκολ έβαλαν οι Κολοβός (37'), Φούντας (48', 57'), Γιάννου (76') για τον Πανιώνιο και οι Μπαργκάν (11') και Μπεν (78') για τη Βέροια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ