powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Στους «8» μέσω πέναλτι η Ατλέτικο


Η Ατλέτικο Μαδρίτης κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Λεβερκούζεν στα πέναλτι και να προκριθεί στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λίγκ.

Στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λίγκ κατάφερε να προκριθεί η Ατλέτικο Μαδρίτης, επικρατώντας με σκορ 3-2 της Μπάγερ Λεβερκούζεν στην διαδικασία των πέναλτι μετά το 1-0 της κανονικής διάρκειας και παράτασης.

Οι "ροχιμπλάνκος" προηγήθηκαν με 1-0 των Γερμανών χάρη στο τυχερό γκολ του Μάριο Σουάρες στο 27' σε ένα ματς κακό, χωρίς πολλές φάσεις. Με το γκολ αυτό ισοφάρισαν το σκορ του πρώτου αγώνα στη Γερμανία.

Δεν άλλαξε κάτι ούτε στην παράταση και το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι. Για την Ατλέτικο αστόχησε ο Ραούλ Γκαρσία, ενώ ο Λένο απέκρουσε την εκτέλεση του Κόκε. Για την Μπάγερ αστόχησαν οι Τοπράκ και Κίσλινγκ, ενώ ο Τσαλχάνογλου έκανε κακή εκτέλεση και ο Όμπλακ απέκρουσε στο κέντρο.

Έτσι, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε προκρίθηκε στα προημιτελικά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, κάτι που πραγματοποιεί για πρώτη φορά στην ιστορία της και συνεχίζει την διοργάνωση έχοντας πολύ μεγάλες βλέψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ