powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Παραλίγο φιάσκο για Ρεάλ!


Τον χάρο με τα μάτια της είδε η Ρεάλ, αφού ηττήθηκε από τη Σάλκε με 3-4 στη Μαδρίτη και κινδύνεψε με ντροπιαστικό αποκλεισμό.

Η Ρεάλ Μαδρίτης προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League, παρά την ήττα της με 3-4 από την Σάλκε στην ρεβάνς του "Μπερναμπέου". Οι Γερμανοί πραγματοποίησαν εκπληκτική εμφάνιση, πήραν σπουδαία νίκη και λίγο έλειψε να κλέψουν την πρόκριση, που φάνηκε ότι κλείδωσε μετά το 0-2 του πρώτου αγώνα.

Η Σάλκε μπήκε δυνατά και προηγήθηκε μόλις στο 20' με τον Φούχς, αλλά η Ρεάλ απάντησε στο 25' με κεφαλιά του Ρονάλντο. Παρ' όλα αυτά, η Σάλκε συνέχισε να παίζει καλύτερα και ξανά προηγήθηκε με τον Χούντελααρ στο 40'. Η δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες 2-2 στα αποδυτήρια, αφού και πάλι ο Κριστιάνο Ρονάλντο ισοφάρισε μέσα σε πέντε λεπτά, στο 45', με έξοχη κεφαλιά μετά από σέντρα του Κοεντράο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ. Η Ρεάλ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με τον Μπενζεμά μόλις στο 52', αλλά η Σάλκε ισοφάρισε στο 57' με εξαιρετικό πλασέ του Σανέ. Η Σάλκε ολοκλήρωσε το θρίαμβο της με γκολ του Χούντελααρ στο 84' και λίγο έλειψε να κλέψει την πρόκριση, αφού έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τους Σανέ και Χέβεντες. Το 3-4 ήταν το τελικό σκορ που στέλνει τη Ρεάλ στα προημιτελικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ