powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Γκολ και ... διακοπή


Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε της ΑΕΚ στο 89' με γκολ του Χάρα που οδήγησε στην εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και οριστική διακοπή του αγώνα.


Σε ένα κατάμεστο από 60.000 κόσμο ΟΑΚΑ, Ολυμπιακός και ΑΕΚ δεν παρουσίασαν ιδιαίτερο θέαμα στο πρώτο ημίχρονο. Λίγες οι καλές στιγμές για τις δύο ομάδες, με την Ολυμπιακό να είναι αυτός που κυνηγούσε το γκολ για να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ από τον πρώτο αγώνα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Δύο τραυματισμοί και αναγκαστικές αλλαγές για τον Ολυμπιακό, αφού τραυματίστηκαν ο Ντουρμάζ στο 11' που αντικαταστάθηκε από τον Αφελάι και ο Μανιάτης στο 52' που αντικαταστάθηκε από τον Κασάμι.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την πρώτη πραγματικά μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Μάνταλος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά νικήθηκε από τον Ρομπέρτο, που κράτησε το 0-0. Όσο περνούσε η ώρα, ο Ολυμπιακός ανοιγόταν για να φτάσει στο γκολ και η ΑΕΚ έβρισκε περισσότερους χώρους για να απειλήσει.

Στο 76' χάθηκε η ευκαιρία του αγώνα, όταν μετά από σέντρα του Μαζουάκου, ο Τσόρι Ντομίνγκεζ γύρισε την μπάλα στον Ντοσεβί και αυτός προ κενής εστίας, κατάφερε να στείλει τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι. 

Στα τελευταία λεπτά η μπάλα βρισκόταν μονίμως κοντά στην περιοχή της ΑΕΚ, με τον Ολυμπιακό να ψάχνει το γκολ της λύτρωσης. Στο 89' ο Αφελάι σέντραρε, ο Φορτούνης πήρε την κεφαλιά και ο Χάρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ΑΕΚ, με τους παίκτες της να διαμαρτύρονται πως σκόραρε με το χέρι.

Μετά το γκολ ακολούθησαν σκηνές ντροπής, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να πανηγυρίζει προκλητικά με άσεμνες χειρονομίες προς την κερκίδα και μερίδα οπαδών να εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο. Το παιχνίδι διακόπηκε οριστικά, με τον Ολυμπιακό να παίρνει την πρόκριση και την ΑΕΚ να κινδυνεύει με βαριά καμπάνα που ενδέχεται να περιλαμβάνει αφαίρεση βαθμών και τιμωρία της έδρας της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ