powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Εποχή Μουρίνιο στη Γιουνάιτεντ!

Και επίσημα προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα επόμενα τρία χρόνια είναι ο Ζοζέ Μουρίνιο!

Μόλις 4 ημέρες μετά την απόλυση του Λουις Φαν Χάαλ, η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε πως ο Ζοζέ Μουρίνιο θα είναι ο νέος προπονητής του συλλόγου για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η διοίκηση της Αγγλικής ομάδας ανακοίνωσε πως ο Special One υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με οψιόν ανανέωσης για έναν χρόνο ακόμα.

«Ο Ζοζέ είναι απλά ο καλύτερος προπονητής ποδοσφαίρου αυτή τη στιγμή. Έχει κερδίσει τρόπαια στην Ευρώπη και έχει εμπνεύσει παίκτες και φυσικά γνωρίζει πολύ καλά την Premier League έχοντας κατακτήσει εδώ τρία πρωταθλήματα. Θα ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία και να τον καλωσορίσω στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το ρεκόρ επιτυχίας του είναι ιδανικό για να πάει μπροστά το σύλλογο», δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου, Εντ Γούντγουορντ.

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα που θα συνεργαστώ με τη Μαν. Γιουνάιτεντ. Είναι ένα κλαμπ που θαυμάζεται και είναι πασίγνωστο σε όλο τον κόσμο. Έχε μια μυσταγωγία που δεν έχει κανένας άλλος σύλλογος στον πλανήτη. Έχω κάποιες πολύ δυνατές αναμνήσεις στην καριέρα μου απέναντι στη Μαν. Γιουνάιτεντ και πάντα απολάμβανα τη στάση των φιλάθλων της. Ανυπομονώ να είμαι ο προπονητής της ομάδας τους και να έχω τη στήριξή τους για τα προσεχή χρόνια», δήλωσε ο Πορτογάλος προπονητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ