powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Ανανέωσε χωρίς να το ξέρει ο Σάρι στην Νάπολι!


Στην αυτόματη ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ιταλό τεχνικό προχώρησε ο Ντε Λαουρέντης, χωρίς ωστόσο να καλέσει τον Σάρι για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες του συμβολαίου.


Ο Μαουρίσιο Σάρι ανέλαβε την ομάδα μετά την αποχώρηση του Ράφα Μπενίτεθ και κατάφερε να την φέρει στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, μία θέση που στέλνει την ομάδα του απευθείας στους ομίλους το Champions League.

Όμως, το συμβόλαιο που είχε υπογράψει την περασμένη σεζόν επέτρεπε στην διοίκηση της Νάπολι, ή να απολύσει τον Ιταλό ή να του επεκτείνει το συμβόλαιο σε περίπτωση που ο ίδιος έκανε μια καλή πορεία.

Μόλις, λοιπόν, ο Ντε Λαουρέντης επέκτεινε την συνεργασία του Μαουρίσιο, ο τελευταίος βγήκε από τα ρούχα του, καθώς περίμενε πως ο πρόεδρος της Νάπολι θα τον καλέσει στο γραφείο του για να μιλήσουν για μια καλύτερη προσφορά, μιας που κατάφερε να τερματίσει στην δεύτερη θέση.

Ο έμπειρος προπονητής, θεωρεί ότι ο μισθός του δεν αντικατοπτρίζει τη δουλειά του, την ώρα που συνάδελφοί του σε ιταλικούς συλλόγους αμείβονται με τέσσερις και πέντε φορές παραπάνω χρήματα. Πιο συγκεκριμένα, ο προπονητής της Γιουβέντους Μασιμιλιάνο Αλέγκρι λαμβάνει ετησίως 4.5εκ. ευρώ, ενώ μισό εκατομμύριο λιγότερο λαμβάνει ετησίως από την Ίντερ ο Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ