powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Οι πιθανοί αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στο Τσάμπιονς Λίγκ!

Η κατάσταση σχετικά με τους πιθανούς αντιπάλους των ελληνικών ομάδων στο Τσάμπιονς Λίγκ έχει πλέον ξεκαθαρίσει.
Με τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκ να ολοκληρώνονται αύριο, όπως επίσης και όλα τα άλλα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, έχει ξεκαθαρίσει πλέον ποιοι θα είναι οι πιθανοί αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στο Τσάμπιονς Λίγκ.

Ο Ολυμπιακός θα παίξει μετά από χρόνια στα προκριματικά, συγκεκριμένα στο 3ο προκριματικό γύρο. Ο πιθανός του αντίπαλος θα έρθει από το 2ο και θα είναι ένας εκ των Καραμπάγκ, Ρόζενμποργκ, Αστάνα, Αστρα, Σέριφ Τιρασπόλ, Σκεντερμπέου, Ερυθρός Αστέρας, Ντιναμό Τιφλίδας, Χαφναρφιόρντουρ και Τρέντσιν. Και σε αυτή τη φάση, και στην επόμενη αν προκριθεί, θα είναι στο γκρουπ των ισχυρών.

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, που θα διεκδικήσουν μια θέση στα προκριματικά στον αυριανό αγώνα της Τούμπας, τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα. Και οι δύο θα είναι στο γκρουπ των αδύναμων τόσο στον 3ο προκριματικό, όσο και στα πλέι οφ, αν φυσικά περάσουν.

Πιθανοί αντίπαλοι θα είναι η Σαχτάρ Ντόνετσκ, Αντερλεχτ, Αγιαξ, Φενέρμπαχτσε και Σπάρτα Πράγας και σε περίπτωση πρόκρισης στα πλέι οφ μια εκ των Μάντσεστερ Σίτι, Πόρτο, Βιγιαρέαλ, Σαχτάρ και Αγιαξ, αν φυσικά προκριθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ