powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Τέλος ο Φουστέρ!


Παρελθόν από τον Ολυμπιακό ο έμπειρος μέσος.

Παρελθόν αποτελεί πλέον ο Νταβίντ Φουστέρ από του ερυθρόλευκους. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής και ένας εκ των αρχηγών της ομάδας την σεζόν που πέρασε αποχωρεί μετά από 6 χρόνια. Η ΠΑΕ μέσα από επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε ενημέρωσε πως δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του. Κάτι το οποίο μάλλον έγινε λόγο της ηλικίας του 34χρονου πλέον μέσου και όχι για τις επιδόσεις του στα γήπεδα αφού την σεζόν που πέρασε είχε 17 συμμετοχές, 7 τέρματα και 4 ασίστ.

Ο Φουστέρ που ήρθε στους πρωταθλητές από την Βιγιαρεάλ το καλοκαίρι του 2010 έφτασε με την φανέλα του Ολυμπιακού στο απόγειο της καριέρας του κατακτώντας 6 σερί πρωταθλήματα και 3 κύπελλα. Σε αυτά τα 6 χρόνια του στην Ελληνική ομάδα πραγματοποίησε 168 εμφανίσεις σκοράροντας 45 φορές και μοιράζοντας 26 ασίστ.

Η ΠΑΕ τον ευχαρίστησε για όλα όσα πρόσφερε και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του και στην ζωή του. Επομένως μετά από αυτή την ανακοίνωση δημιουργείται ενδιαφέρον για το που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ισπανός αφού παλαιότερα είχαν δημιουργηθεί πολλά σενάρια με το όνομα του και άλλες Ελληνικές ομάδες, με τον ίδιο πάντως να έχει δηλώσει πως δεν θα πρόδιδε ποτέ τον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ