powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Προπόνηση για Αργεντινή, πέρασε και η Χιλή! (Vid)


Η Αργεντινή είχε προκριθεί στην επόμενη φάση από την προηγούμενη αγωνιστική και κατέβηκε να παίξει για να «προπονηθεί» απέναντι στην Βολιβία που έχει μηδέν βαθμούς. Η Χιλή όμως έπρεπε να πάρει νίκη αν ήθελε να συνεχίσει και τα κατάφερε με 4-2 επί του Παναμά.


Άλλη μια πολύ καλή εμφάνιση στο φετινό Copa America πραγματοποίησε η Αργεντινή κερδίζοντας και την Βολιβία με 3-0 και πλέον περιμένει τον επόμενο αντίπαλο της. 

Το σκορ για τους Αργεντίνους άνοιξε ο Λαμέλα στο 13' και 2 λεπτά αργότερα ο Λαβέτσι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Από την αρχή φάνηκε πως η Αργεντινή πάει για πολλά, αλλά τελικά έριξε ρυθμό και πήρε την νίκη με το από 3-0 που σημείωσε ο Κουέστα στο 33'.


Η Χιλή βρισκόταν στην δεύτερη θέση μαζί με τον Παναμά με 3 βαθμούς και έπρεπε να κερδίσει ή να φέρει ισοπαλία για να περάσει στην επόμενη φάση, αλλά όχι μόνο κέρδισε αλλά έβαλε και 4 γκολ στον αντίπαλο της.

Ο Παναμάς μπήκε πολύ δυναμικά και κατάφερε να δυσκολέψει την Χιλή στα πρώτα λεπτά του αγώνα πετυχαίνοντας ένα γκολ στο 5' με τον Καρμάγο, αλλά στο 15ο λεπτό ο Εδουάρδο Βάργκας ισοφάρισε για τους Χιλιανούς και αυτός ήταν που πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο (43') έφερε τούμπα το παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Χιλή θέλησε να βάλει μαξιλαράκι ασφαλείας και τα κατάφερε με τον Αλέξις Σάντσες στο 50', ενώ στο 75' είδε τον Παναμά σε απόσταση αναπνοής μετά το γκολ του Αρόγιο. Την χαριστική βολή όμως έδωσε και πάλι ο Σάντσες στο 89' γράφοντας το τελικό 4-2.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ