powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Επαγγελματική νίκη για του Γερμανούς! (Vid)


Νίκη χωρίς να εντυπωσιάσει πήρε η Γερμανία, η οποία λίγο έλειψε να στραβοπατήσει με ένα λάθος γύρισμα του Μουστάφι στον Νόιερ.
Ένα γενικά ισορροπημένο παιχνίδι με αρκετές φάσεις για γκολ εκατέρωθεν. Η Ουκρανία μπήκε στο παιχνίδι για να βάλει δύσκολα στην Γερμανία πιέζοντας την ασφυκτικά. Οι Γερμανοί εκμεταλλεύτηκαν ένα στημένο για να φτάσουν στον 1-0 με τον Μουστάφι στο 19'. 

Από εκεί και πέρα όσο και αν προσπάθησαν οι Ουκρανοί να σκοράρουν, βρήκαν απέναντι τους τον Νόιερ και την Γερμανική άμυνα. Το παιχνίδι είχε ρυθμό με την Γερμανία στο πρώτο μέρος να περιορίζεται περισσότερο στην άμυνα της παρά να κάνει καλό παιχνίδι.

Τα πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο όμως άλλαξαν με τους Γερμανούς να παίρνουν την κατοχή της μπάλας για τα καλά και να απειλούν περισσότερο την εστία των Ουκρανών. Η Ουκρανία έμοιαζε να έχει μείνει από δυνάμεις και προσπάθησε από κάποιες στημένες φάσεις να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, χωρίς όμως να το καταφέρνει.

Ενώ το παιχνίδι έμοιαζε πως θα λήξει 1-0, ο Οζίλ πήρε μια πάσα στον κενό χώρο την γύρισε με άνεση στον Σβάινστάιγκερ, ο οποίος είχε 5 λεπτά που πέρασε στο παιχνίδι, για να γράψει το τελικό 2-0 στο 90'+2.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ