powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Έκανε το χρέος του το Εκουαδόρ! (Vid)


Έκανε το χρέος του το Εκουαδόρ, κέρδισε την Αϊτή με 4-0 και πέρασε στην επόμενη φάση ότι και αν συμβεί στο άλλο παιχνίδι.


Έμοιαζε δύσκολο αλλά μετά την ισοπαλία που έφερε με το Περού έβαλε για τα καλά τις βάσεις για να περάσει στην επόμενη φάση του Κόπα Αμέρικα. Το Εκουαδόρ είναι στην επόμενη φάση όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα στο άλλο παιχνίδι αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί να περάσει στην πρώτη θέση.

Το σκορ στην αναμέτρηση άνοιξε ο Βαλένσια στο 11ο λεπτό με τον Αϊόβι να κάνει το 2-0 μόλις 9 λεπτά αργότερα. Το Εκουαδόρ όμως δεν έμεινε εκεί και θέλησε να συνθλίψει τον αντίπαλο του με τον Νομπόα στο 57' να κάνει το 3-0 και στο 78' ο Βαλένσια να βάζει το κερασάκι στην τούρτα για το 4-0.


Δείτε πως έχει πλέον η βαθμολογία και σε ποια περίπτωση μένει εκτός η Βραζιλία:



Το Εκουαδόρ πέρασε και μαθηματικά στην επόμενη φάση, καθώς:

Σε περίπτωση που κερδίσει η Βραζιλία:
Η Βραζιλία περνάει πρώτη με 7 βαθμούς και αφήνει δεύτερο το Εκουαδόρ με 5 και το Περού με 4.

Σε περίπτωση που κερδίσει το Περού:
Αυτή είναι η μόνη περίπτωση να αποκλειστεί η Βραζιλία γιατί θα μείνει τρίτη με 4 βαθμούς και το Περού θα περάσει πρώτο με 7 (το Εκουαδόρ σταθερά 5).

Σε περίπτωση ισοπαλίας:
Αν το παιχνίδι έρθει ισοπαλία τότε ισοβαθμούν και οι 3 ομάδες και περνάει πρώτη η Βραζιλία αφήνοντας δεύτερο το Εκουαδόρ και τρίτο το Περού λόγο διαφοράς των γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ