powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Κιτρινόμαυρος ο Μπάρκας!


Ολοκληρώθηκε η συνάντηση και ανακοινώθηκε ο παίκτης.

Παίκτης της ΑΕΚ και επίσημα πλέον ο Βασίλης Μπάρκας αφού ο 22χρονος γκολκίπερ ανακοινώθηκε από την Ένωση. Η συμφωνία ήταν γνωστή εδώ και κάποια 24ωρα και έμεναν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η πιο ακριβή μεταγραφή της "νέας" ΑΕΚ καθώς όπως έχει ειπωθεί ο Ατρόμητος έβαλε στα ταμεία του ποσό που ανέρχεται τις 600.000 και έχει και ένα μικρό ποσοστό μεταπώλησης.

Ο εδώ και λίγες μέρες διεθνής με την ανδρών τερματοφύλακας εντυπωσίασε στην σεζόν που πέρασε με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις και ήταν στο στόχαστρο όλων των μεγάλων ομάδων της χώρας. Τελικά κατέληξε στην Ένωση καθώς ο Δημήτρης Μελισσανίδης χειρίστηκε προσωπικά την υπόθεση και κατάφερε να τον πείσει. Ο νεαρός γκολκίπερ προορίζεται για ανταγωνιστής του Ανέστη για την θέση στην 11αδα με στόχο να βελτιωθούν και οι δύο.

Ο Μπάρκας δήλωσε έτοιμος για πρωταθλητισμό και έδειξε να έχει φιλοδοξίες για μεγάλα πράγματα. Το συμβόλαιο του είναι για τα επόμενα 3 έτη και στην Ένωση ελπίζουν να βρουν στο πρόσωπο του την ηρεμία κάτω από τα δοκάρια που ψάχνουν εδώ και καιρό αφού ο άσσος είναι μία θέση που "πονάει" τους κιτρινόμαυρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ