powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Στην επόμενη φάση Μεξικό και Βενεζουέλα, εκτός διοργάνωσης η Ουρουγουάη! (Vid)


Στην επόμενη φάση του Copa America κατάφεραν να περάσουν Μεξικό και Βενεζουέλα με το 2 στα 2 και από τις δύο ομάδες, ενώ μία από τις μεγαλύτερες διεκδικήτριες του τίτλου η Ουρουγουάη έμεινε εκτός από την διοργάνωση.
Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται το Μεξικό, το οποίο κατάφερε να κερδίσει 2-0 την Τζαμάικα και να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Το σκορ για τους Μεξικανούς άνοιξε ο Τσιτσαρίτο στο 19ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ ο Περάλτα ήταν αυτός που ήρθε στο 81' για να πετύχει το 2ο γκολ της ομάδας του με έξοχο πλασέ.

Μεξικό: Οτσόα, Αραούχο, Μορένο, Ντουένιας (72’ Μολίνα), Γ. Κορόνα, Μάρκες, Λαγιούν, Ερέρα, Ερνάντες (79’ Περάλτα), Χ. Κορόνα (63’ Λοθάνο), Χιμένες. 

Τζαμάικα: Μπλέικ, Τέιλορ, Μόργκαν, Γουότσον, Μαριάπα, Έκτορ, Γουίλιαμσον (77’ Όρτζιλ), ΜακΆναφ (62’ Μπινς), ΜακΚλίρι, Ντόναλντσον, Μπαρνς.


Ουρουγουάη - Βενεζουέλα 0-1

Ήττα σοκ και αποκλεισμός για την Ουρουγουάη, η οποία δεν τα κατάφερε απέναντι στην Βενεζουέλα που πήρε και την πρόκριση μετά το 2 στα 2. Το μόνο γκολ που έκρινε το παιχνίδι το πέτυχε η Βενεζουέλα με τον Ροντόν, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ στο 36' από σουτ του Γκέρα που κατέληξε στο δοκάρι.

Το μόνο αξιοσημείωτο για την Ουρουγουάη ήταν το πέναλτι που ζήτησε ο Καβάνι στο 67' και η τεράστια ευκαιρία που έχασε ο ίδιος στο 91'.

Ουρουγουάη: Μουσλέρα, Βίκτορ Περέιρα, Γκοντίν, Σίλβα, Χιμένες, Γκονζάλες (80’ Κορούχο), Αρεβάλο Ρίος, Σάντσες (78’ Λοντέιρο), Ραμίρες (73΄Ρολάν), Καβάνι, Στουάνι 

Βενεζουέλα: Ερνάντεζ, Βισκαρόντο, Ροσάλες (8’ Γκονζάλες), Φέλτσερ, Ανχελ, Γκέρα, Ρινκόν, Φιγκέρα (79’ Οτέρο), Ροντόν (78’ Σέιχας), Μαρτίνες, Πενιαράντα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ