powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Παρελθόν ο Μπαρόχα!


Πριν λίγο ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΠΑΕ ΑΕΚ πως ο τερματοφύλακας από την Βενεζουέλα θα επιστρέψει στην ομάδα του Καράκας.

Όπως ήταν γνωστό εδώ και κάποιες μέρες η Ένωση δεν θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς για τον διεθνή γκολκίπερ αφού κυρίως στο τέλος της σεζόν δεν έπεισε με τις εμφανίσεις του με αποτέλεσμα να χάσει την θέση του από την 11αδα.

Ο Μπαρόχα είχε συνάντηση σήμερα στα γραφεία της ομάδας και ενημερώθηκε επισήμως από τον Μπάγεβιτς πως θα συνεχίσει την καριέρα του αλλού. Η ΠΑΕ σε ανακοίνωσε που εξέδωσε τον ευχαρίστησε για την συνεισφορά του στην ομάδα την σεζόν που πέρασε και κυρίως για την βοήθεια στην κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος αλλά και για την εξαιρετική του συμπεριφορά και τον επαγγελματισμό που έδειξε όλη την χρονιά και του ευχήθηκε τα καλύτερα. Ο Μπαρόχα από την άλλη θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια όλους τους ανθρώπους που συνεργάστηκε αυτή την πολύ όμορφη χρονιά για αυτόν αλλά και την ομάδα για τις εξαιρετικές συνθήκες που του πρόσφερε.

O 26χρονος τερματοφύλακας ήταν βασικός το μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν έχοντας συμμετοχή σε 29 αγώνες στους οποίους δέχθηκε 21 γκολ ενώ κράτησε την εστία του απαραβίαστη για 15 ματς. Υπάρχει ενδιαφέρον να δούμε που θα συνεχίσει την καριέρα του αφού είναι στις λίστες αρκετών συλλόγων της Ευρώπης. Την ίδια στιγμή η ΑΕΚ φαίνεται πως έχει ήδη καταλήξει στον αντικαταστάτη του αφού μένουν μόνο οι υπογραφές με τον Μπάρκα του Ατρόμητου που κερδίζει την μάχη με τον Λόρια που είναι επίσης κοντά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ