powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

«Επτάσφαιρη» η Βραζιλία, δεν κατάφερε να μείνει στην κορυφή το Περού! (Vid)


Πάρτι με πρωταγωνιστή τον Φελίπε Κουτίνιο έκανε η Βραζιλία απέναντι στην Αϊτή, με τον επιθετικό μέσο της Λίβερπουλ να πετυχαίνει τα 3 από τα 7 γκολ της ομάδα του. Ισόπαλες με 2-2 σκορ έμεινα το Εκουαδόρ με το Περού.
Σε πάρτι μετέτρεψε το στραβοπάτημα της πρεμιέρας η Βραζιλία και συνέτριψε την «καημένη» Αϊτή, η οποία έχει 0 βαθμούς και μένει εκτός διοργάνωσης ακόμα δεν ξεκίνησε. Πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Φελίπε Κουτίνιο ο οποίος σκόραρε τα 3 από τα 7 τέρματα της ομάδας του (λεπτά: 14', 29', 90'+).

Τα υπόλοιπα τέρματα για την Βραζιλία πέτυχαν οι Αουγκούστο (2), Γκάμπριελ και Λίμα. Το μοναδικό γκολ για την Αϊτή ήρθε στο 70', την στιγμή που το σκορ ήταν ήδη στο 5-0 και το πέτυχε ο Μαρσελέν

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Αλισον, Ντάνι Αλβες, Φιλίπε Λουίς, Ζιλ, Μαρκίνιος, Ουίλιαν, Ρενάτο Αουγκούστο, Ελίας, Κουτίνιο, Καζεμίρο (62’ Λουίς Λίμα), Ζόνας (46’ Γκάμπριελ) 

ΑΪΤΗ: Πλασίντε, Τζάγκι, Γκορέ, Ζενεβουά, Αλεξάντρε (62’ Ιλέρ), Ζερόμ, Λαφράνς, Αλσενάτ, Μαρσελέν, Μπελφόρ (49’ Ναζόν), Λουίς


Εκουαδόρ - Περού 2-2

Ισόπαλες αναδείχθηκαν οι 2 ομάδες στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, με το Εκουαδόρ να φτάνει τους 2 βαθμούς μετά από 2 ισοπαλίες και το Περού να χάνει την πρωτιά από την Βραζιλία στα γκολ. Τα πράγματα είναι δύσκολα πλέον για το Περού που αντιμετωπίζει στην επόμενη αγωνιστική την Βραζιλία ενώ το Εκουαδόρ έχει εύκολο έργο απέναντι στην Αϊτή.

Το σκορ στην αναμέτρηση άνοιξε ο Κουέβα για το Περού στο 5', ενώ 8 λεπτά αργότερα ο Φλόρες διπλασίασε τα τέρματα για τους Περουβιανούς που έδειχναν να έχουν εύκολο έργο. Τα πράγματα όμως άλλαξαν μετά το γκολ του Βαλένσια που έβαλε και πάλι στο παιχνίδι το Εκουαδόρ στο 36'. Το Εκουαδόρ το πάλεψε και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 49' με τον Μπολάνιος.



Το πρόγραμμα:

Αϊτή-Περού 0-1
Βραζιλία-Εκουαδόρ 0-0
Βραζιλία-Αϊτη 7-1
Εκουαδόρ-Περού 2-2

Επόμενη αγωνιστική:

Εκουαδόρ-Αϊτή (13/6)
Βραζιλία-Περού (13/6)

Η βαθμολογία:

1. Βραζιλία: 4 βαθμοί(7-1) αγώνες 2 

2. Περού: 4 βαθμοί(3-2) αγώνες 2 

3. Εκουαδόρ: 2 βαθμοί(2-2) αγώνες 2 

4. Αϊτή: 0 βαθμοί(1-8) αγώνες 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ