powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Λίγο έλειψε να χάσει η Βραζιλία! (Vid)


Όχι μόνο δεν κέρδισε η Βραζιλία το Εκουαδόρ, αλλά λίγο έλειψε να χάσει, μιας που ο επόπτης ακύρωσε καθαρό γκολ των τελευταίων.
Γκέλα στην πρεμιέρα του Κόπα Αμέρικα για την Βραζιλία, η οποία έμεινε στο 0-0 με το Εκουαδόρ, για τον Β' όμιλο του Κόπα Αμέρικα. Πάντως, η «Σελεσάο» θα μπορούσε ακόμη και να έχει ηττηθεί, αν ο διαιτητής μετρούσε το γκολ του Μπολάνιος στο 66ο λεπτό με τον 26χρονο επιθετικό του Εκουαδόρ να κάνει σέντρα-σουτ πάνω στην γραμμή και τον Άλισον να μπερδεύεται και να χάνει τη μπάλα μέσα από τα χέρια, η οποία κατέληξε στα δίχτυα.

Ο διαιτητής, μετά από συνεννόηση με το βοηθό του, ακύρωσε το τέρμα, κρίνοντας πως η μπάλα είχε περάσει ολόκληρη εκτός τελικής γραμμής. Μια φάση που ξεσήκωσε αρκετές διαμαρτυρίες από την αντίπαλη ομάδα. Ο χρόνος περνούσε αλλά η Βραζιλία δεν κατάφερε να κάνει κάτι για να αποφύγει την ισοπαλία και πλέον βλέπει το Περού να «αράζει» στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Άλισον, Ντάνι Άλβες, Μαρκίνιος, Ζιλ, Φιλίπε Λουίς, Καζεμίρο, Αουγκούστο, Ουίλιαν (76' Λούκας), Ελίας (86' Λούκας Λίμα), Κοουτίνιο, Ζόνας (82' Γκαμπιγκόλ)

ΕΚΟΥΑΔΟΡ: Μπρερ, Παρέδες, Μίνα, Ατσιλιέρ, Αγιοβί, Νομπόα, Γκρουέσο, Α. Βαλένσια, Μπολάνιος (90' Γκαϊμπόρ), Μοντέρο (81' Μαρτίνες), Ε. Βαλένσια (81' Χ. Αγιοβί)


Β' Όμιλος (Βαθμολογία): 

1. Περού: 3 βαθμοί (1-0) 1 αγώνες 

2. Βραζιλία: 1 βαθμοί (0-0) 1 αγώνες 

3. Εκουαδόρ: 1 βαθμοί (0-0) 1 αγώνες

4. Αϊτή: 0 βαθμοί (0-1) 1 αγώνες

1η αγωνιστική:
Αϊτή - Περού 0-1
Βραζιλία - Εκουαδόρ 0-0

Επόμενη αγωνιστική:
Βραζιλία - Αϊτή (09/5)
Εκουαδόρ - Περού (09/5)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ