powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Πρώτο το Περού και ελπίζει στην πρόκριση! (Vid)


Μεγάλη νίκη για το Περού που αφήνει πίσω του το φαβορί Βραζιλία η οποία στραβοπάτησε στην πρεμιέρα του Copa America.
Το Περού ήταν το μεγάλο φαβορί απέναντι στην αδύναμη Αϊτή και παρόλο που δυσκολεύτηκε κατάφερε να δείξει την δυναμική του στο δεύτερο μέρος και με το γκολ του Γκερέρο στο 61' να πάρει την σημαντική για την συνέχεια νίκη.

Ο 32χρονος φορ έφτασε τα 27 γκολ με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση όλων των εποχών, ενώ στο 66' λίγο έλειψε να διπλασιάσει τα τέρματα του, με το σουτ στην κίνηση που επιχείρησε να καταλήγει σε κόρνερ.

Η Αϊτή προσπάθησε να γίνει πιο απειλητική προκειμένου να φτάσει στην ισοφάριση και στο 94' έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μπελφόρτ, ο οποίος πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή, ωστόσο η προσπάθεια του κατέληξε λίγο άουτ και έτσι έμεινε το 0-1 με το Περού να παίρνει τους 3 βαθμούς.



ΑΪΤΗ: Πλασίντε, Γκορέου, Γκένεβις, Ζερόμ, Γιάγκι, Μαρσελίν, Λαφράνς, Χιλάρι (39' Αλεξάντρ), Λουίς, Ναζόν (70' Μπέλφορτ), Γκερέρ 

ΠΕΡΟΥ: Γκαλέσε, Ρεβορέντο, Ράμος, Ροντρίγκεζ, Τραούσο, Τάπια, Βίλχεζ, Χόμπεργκ (82' Άντι Πόλο), Κουέβα (74' Γιοτούν), Φλόρες (90' Ντα Σίλβα), Γκερέρο


Β' Όμιλος (Βαθμολογία): 

1. Περού: 3 βαθμοί (1-0) 1 αγώνες 

2. Βραζιλία: 1 βαθμοί (0-0) 1 αγώνες 

3. Εκουαδόρ: 1 βαθμοί (0-0) 1 αγώνες

4. Αϊτή: 0 βαθμοί (0-1) 1 αγώνες

1η αγωνιστική:
Αϊτή - Περού 0-1
Βραζιλία - Εκουαδόρ 0-0

Επόμενη αγωνιστική:
Βραζιλία - Αϊτή (09/5)
Εκουαδόρ - Περού (09/5)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ