powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Εύκολα στους «8» ο Ολυμπιακός, γκέλα ο Πανιώνιος


Εύκολα προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας ο Ολυμπιακός που κέρδισε εύκολα με 4-0 τον Αστέρα Τρίπολης και ο αγώνας στην Τρίπολη είναι πλεον διαδικαστικού χαρακτήρα.


Οι ερυθρόλευκοι ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και προσέφεραν πλούσιο θέαμα στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο Γεώργιος Καραισκάκης και θα μπορούσαν να πετύχουν ακόμα περισσότερα τέρματα.

Ο Ολυμπιακός πίεσε απο την αρχή του αγώνα για ένα γρήγορο γκολ και το πέτυχε στο 17' με πέναλτι Τσόρι Ντομίνγκες. Αν και ο Αστέρας Τρίπολης ανέβηκε και πίεσε για την ισοφάριση, ο Ερνάντεζ έχασε την μπάλα μέσα απο τα χέρια του και ο Κάμπελ πέτυχε εύκολα το 2-0. Στο 43' οι Αρκάδες έμειναν με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Μπαράλες.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός έκανε το 3-0 με τον Μπόνγκ στο 56' μετά απο λάθη του τερματοφύλακα Ερνάντεζ και της άμυνας του Αστέρα. Το τελικό 4-0 πέτυχε ο Ολαιτάν μετά απο ένα ακόμα λάθος του Ερνάντεζ ο οποίος είχε ένα κάκιστο αγώνα που σίγουρα θα θέλει να ξεχάσει. Ο Πελέ έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα του Ολυμπιακού και έχασε αρκετές ευκαιρίες. Ο επαναληπτικός αγώνας θα γίνει στις 22 Ιανουαρίου στην Τρίπολη.


Στα πέναλτι

Ο Πανιώνιος ήταν κάκιστος απέναντι στον μαχητικό Αιγινιακό. Η ομάδα της Κατερίνης έπαιξε πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο και κυριάρχησε στο γήπεδο. Το γκολ για τον Αιγινιακό πέτυχε ο Γιατζιτζόγλου στο 63' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στο 86' ο Πανιώνιος κέρδισε πέναλτι με τον Κολοβό όμως να χάνει την μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση. Πλέον οι καιανέρυθροι καλούνται να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ στον επαναληπτικό αγώνα στην Νέα Σμύρνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ