powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Με το δεξί ο "Ιbra" και 2-5 η Παρί (Video)

Με το δεξί μπήκε ο Zlatan Ibrahimovic στην υποχρεώσεις του για το 2014 πετυχαίνοντας hat trick απέναντι στην Μπρεστ, σε αγώνα του κυπέλλου Γαλλίας.


Καταιγιστική ήταν η Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι στην Μπρεστ με σκορ 2-5, τα 3 γκολ εκ των οποίων έβαλε ο Zlatan πετυχαίνοντας το πρώτο του hat trick για το 2014.

Το σκορ άνοιξε ο τελευταίος στο 10' με δυνατό εξωτερικό σουτ από το σημείο του πέναλτι μετά από την ωραία πάσα του Maxwell. Στο 16' ο Motta ήταν αυτός που έκανε το 2-0 με μία προβολή μέσα από την περιοχή. Η Μπρεστ προσπάθησε να απαντήσει ξαναμπένοντας στο σκορ, στο 33', με ένα σουτ του Lesoimier μέσα από την περιοχή στο αριστερό παραθυράκι της εστίας της Παρί. Όμως ο Zlatan χτύπησε και πάλι στο 40', με ένα πολύ εύκολο γκολ για την κλάση του, με ένα πλάσε μέσα από την μικρή περιοχή μετά από εκτέλεση φάουλ. Ο Ibra τελειοποίησε την όμορφη μέρα για αυτόν μετά από το τετ α τετ που πέτυχε από την πάσα του Cavani στο 42'. Το τελευταίο γκολ για την Παρί έβαλε ο Lavezzi στο 46' με ένα σουτ με το αριστερό από πολύ πλάγια θέση. Στο 89' ήρθε, για να κλείσει το ματς, το γκολ του Ayite με ένα σουτ από το ύψος της περιοχής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ