powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Νίκη για Σίτι και για Άρσεναλ, στραβοπάτημα για Λίβερπουλ.

Η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε 4-2 την Κάρντιφ, η Άρσεναλ 2-0 την Φούλαμ και Λίβερπουλ πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας από την Άστον Βίλλα ενώ δεν το άξιζε.


Η Μάντσεστερ Σίτι παραμένει στην δεύτερη θέση, μετά και από την νίκη της Άρσεναλ, καθώς κέρδισε με 4-2 την Κάρντιφ.

Η Σίτι άνοιξε το σκορ στο 14' με τον Τζέκο και στο 29' ο Νουν έφερε το παιχνίδι στα ίσια για την Κάρντιφ. Ο Νάβας μιας που δεν μπορούσε να βλέπει την ομάδα του στο 1-1, 4 λεπτά αργότερα έκανε το 2-1 για τους «Σίτιζενς». Στο 76' ο Τουρέ ήταν αυτός που έκανε το σκορ 3-1 και στο 79' ο Κουν καθάρισε το ματς με το τέταρτο γκολ για την ομάδα του. Το μόνο που κατάφερε η Κάρντιφ ήταν να μειώσει στο 90' με τον Κάμπελ.

Ενώ στην αρχή φάνηκε να δυσκολεύεται η Άρσεναλ, στο τέλος με 2 γκολ του Σάντι Καθόρλα, κέρδισε με το αγαπημένο της 2-0, μιας που είναι η 6η φορά που κερδίζει με αυτό το σκορ εφέτος.

Ο Καθόρλα έκανε το 1-0 στο 57' μετά από την τρομερή ενέργεια των παικτών της Άρσεναλ μέσα στην περιοχή. Το τελικό σκορ 2-0 έκανε πάλι ο Σάντι μετά από ένα δυνατό σουτ με το αριστερό.
Έτσι η Άρσεναλ συνεχίζει να κρατά την πρωτοπορία στα χέρια της μετά από 4 μήνες, αν εξαιρέσει κανείς την μια αγωνιστική που την πέρασε η Λίβερπουλ.

Η φάση της φωτογραφίας είναι αυτή που ξεσήκωσε σάλο καθώς οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για το πέναλτι που δόθηκε στους κόκκινους.

Το σκορ του αγώνα άνοιξε ο Γουέιμαν στο 25' και ο Μπεντέκε έκανε το 0-2 στο 36'. Από εκεί και πέρα ήταν σειρά της Λίβερπουλ να αντιδράσει, και το έκανε με τον Στάριτζ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Η Λίβερπουλ ισοφάρισε με ένα πέναλτι «μαϊμού» που δόθηκε στον Λουίς Σουάρες μιας που δεν υπήρχε καν επαφή. Έτσι ο Στίβεν Τζέραρντ στο 53' έγραψε το τελικό 2-2 από την βούλα του πέναλτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ