powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Έρχονται στην Ελλάδα οι Bucks του Αντετοκούνμπο!


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φέρνει το ΝΒΑ και τους Bucks στην Ελλάδα! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η ομάδα του Μιλγουόκι σχεδιάζει να έρθει στην Αθήνα για ένα φιλικό πριν τη σεζόν 2015-16!

Έχουν διεξαχθεί πολλοί αγώνες ΝΒΑ, μακριά από τις ΗΠΑ τα τελευταία χρόνια και η Αθήνα ποτέ δεν συμπεριλήφθηκε ανάμεσα στις πόλεις που φιλοξένησαν είτε φιλικό, είτε παιχνίδι κανονικής περιόδου.  Ομως όλα δείχνουν ότι το σκηνικό θ’ αλλάξει. Το τμήμα μάρκετινγκ των Bucks, βλέποντας τη δημοτικότητα που Αντετοκούνμπο στις Ελληνικές κοινότητες των ΗΠΑ αλλά και του Τορόντο, ερευνά όλες τις παραμέτρους, έτσι ώστε να γίνει η πρώτη ομάδα ΝΒΑ που θα επισκεφθεί τη χώρα μας για φιλικό. Μάλιστα υπάρχει σκέψη να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, εκτός από το φιλικό, κι ένα μέρος του training camp των Bucks.

Ο ιδιοκτήτης των Bucks, Herb Kohl, όχι απλά είναι φιλέλληνας, αλλά το δεξί του χέρι τόσο στο διάστημα που ήταν Γερουσιαστής, όσο και στον όμιλο επιχειρήσεών του, είναι η Ελληνίδα Τζοάν Αντόν. Ο ίδιος λατρεύει την Ελλάδα, έχει ισχυρούς δεσμούς με την Ελληνική κοινότητα του Μιλγουόκι, αλλά και του Σικάγο, ενώ είναι ξετρελλαμένος με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Επειδή είναι πολύ νωρίς ακόμα, δεν έχει ξεκαθαρίσει αν αντίπαλος των Bucks θα είναι είτε ο Ολυμπιακός είτε ο Παναθηναϊκός, ή κάποια άλλη ομάδα του ΝΒΑ. Οπως και να ‘χει πρόκειται για μία πολύ ευχάριστη εξέλιξη για το Ελληνικό μπάσκετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ