powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Ζορίστηκαν αλλά κέρδισαν Σίτι και Λίβερπουλ

Ξανά στην κορυφή η Σίτι αφού κέρδισε την Νιουκάστλ με 0-2, έχει όμως παιχνίδι περισσότερο από την Άρσεναλ που παίζει αύριο. Νικηφόρα πέρασε από την Στόουκ Σίτι μετά από 30 χρόνια και η Λίβερπουλ.


Δύσκολο απόγευμα είχε η Σίτι που έπρεπε να φτάσει στο 90' για να κλειδώσει την νίκη. Ενώ το πρώτο γκολ ήρθε πολύ νωρίς, από τον Έντιν Τζέκο στο 8', η Σίτι δεν μπορούσε να κλειδώσει το ματς μέχρι που δέχτηκε ένα γκολ το οποίο κατά πολλούς ακυρώθηκε άδικα. Η Σίτι στριφογυρνούσε ψάχνοντας το δεύτερο γκολ που θα καθαρίσει το ματς αλλά δεν μπορούσε να το βρει πουθενά μέχρι που την λύση την βρήκε ο Άλβαρο Νεγρέδο που έγραψε το τελικό 0-2 και έστειλε την Σίτι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Μετά από τις 2 διαδοχικές ήττες σε ντέρμπι, από Σίτι και Τσέλσι, γύρισαν πάλι στην καθημερινότητα κερδίζοντας με 3-5, ναι καλά ακούσατε, την Στόουκ μετά από 30 χρόνια. Το σκορ άνοιξε η Λίβερπουν με αυτογκόλ του Σόουκρος στο 5'. Πέρασε αρκετός χρόνος ανεκμετάλλευτος μέχρι που η Λίβερπουλ έφτασε στο 0-2 με γκολ του, σε απίστευτη φόρμα, Σουάρες. Η Στόουκ όμως δεν παράτησε το παιχνίδι και γρήγορα μείωσε με το γκολ του Κράουτς στο 39' για να έρθει 6 λεπτά αργότερα και να κάνει το 2-2 ο Άνταμ. Στο δεύτερο ημίχρονο η Λίβερπουλ ήταν αυτή που έκανε την πρώτη κίνηση αλλά με μια λανθασμένη απόφαση του διαιτητή να δώσει πέναλτι στο οποίο ευστόχησε ο Τζέραρντ. Στο 66' πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι ο Στάριτζ που απουσίασε για αρκετό καιρό και στο 71' σέρβιρε στον Σουάρες για να κάνει το 2-4. Το παιχνίδι όμως δεν τελείωσε εκεί γιατί η Στόουκ είχε και πάλι απάντηση, αυτή την φορά με τον Γουόλτερς στο 85' όμως ήρθε να βάλει τέλος στα όνειρα τους ο Στάριτζ που μετά από δεύτερη προσπάθεια πέτυχε ένα πολύ όμορφο τέρμα και διαμόρφωσε το τελικό 3-5.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ