powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Στοίχημα: δύο «Χ» και ένα «Over» για σήμερα

«Over» βλέπω το Βερόνα - Νάπολι και από εκεί και πέρα βλέπω «Χ» την Ολανένσε με την Σετουμπάλ και την Λεβάντε με την Μάλαγα.


Η Νάπολι φαίνεται σε καλή κατάσταση και είναι αρκετά δυνατή για να πάρει το διπλό μέσα στην έδρα της Βερόνα, αλλά υπάρχει κάτι στην Βερόνα που μας βάζει φρένο. Λίγο το ότι είναι στην 5η θέση, λίγο το ότι η επίθεση της έχει 4 γκολ λιγότερα από αυτή της Νάπολι και λίγο το ότι έχει πάνω κάτω τα ίδια αποτελέσματα με την τελευταία μας κάνουν να φοβόμαστε το «διπλό» που παρόλο τα όσα αναφέραμε είναι σε πολύ καλή τιμή.

Πρόγνωση: Και οι 2 ομάδες παίζουν αρκετά επιθετικά με τις άμυνες τους να μένουν ανοιχτές, άρα «Over 2,5».
 Η Ολανένσε έχει 5 σερί ήττες και γενικά η ομάδα δεν μπορεί αν ξεκολλήσει από τον πάτο καθώς πετυχαίνει πολύ δύσκολα γκολ. Η Σετουμπάλ δεν κάνει την διαφορά και απέναντι στην παθιασμένη Ολανένσε το μόνο που μπορεί να πάρει είναι ένα «Χ».

Πρόγνωση: Πάμε για το «Χ» σε ένα ματς με λίγα γκολ. Ακριβές σκορ 1-1 για τους τολμηρούς.
Άλλο ένα «Χ» του κουπονιού για εμάς είναι το Λεβάντε - Μάλαγα. Φαίνεται ένα πολύ ισορροπημένο παιχνίδι καθώς και οι 2 ομάδες βρίσκονται στο ίδιο σημείο του βαθμολογικού πίνακα με τους ίδιους βαθμούς απλός η Λεβάντε υστερεί λίγο σε διαφορά γκολ. Μην ξεχνάμε όμως ότι έχουμε την έδρα υπέρ της Λεβάντε.

Πρόγνωση: Πλήρης ισορροπία, άρα «Χ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ