powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Πολύ «Χ» ρε παιδί μου

Πολλές ισοπαλίες αυτό το Σάββατο, με τις βραδινές να είναι αυτές που πέσανε βροχή.


Έλτσε - Σεβίλη 1-1
Αν και στο τέλος και με οριακή φάση κατάφερε η Σεβίλη να φέρει το παιχνίδι στα ίσια χωρίς όμως να προλαβαίνει να κάνει το κάτι παραπάνω. Στο 83' ο Κριστιάν Ερέρα άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους αλλά δεν προλάβανε να χαρούν το γκολ και την νίκη γιατί στο 89' ο Ντανιάλ Καρίσο με κεφαλιά ψαράκι έγραψε το τελικό 1-1.

Εστορίλ - Σπόρτινγκ Λισσαβόνας 0-0
Άλλο ένα παιχνίδι που ήρθε ισοπαλία αυτό το Σάββατο είναι αυτό των λεόντων εκτός έδρας με την Εστορίλ. Δεύτερο σερί ματς που έρχεται ισόπαλο με τέτοιο αποτέλεσμα και ίσως πρέπει να αρχίσουν να ψάχνουν λύσεις αν θέλουν να μείνουν στο κυνήγι του τίτλου. Βέβαια, αυτή την στιγμή βρίσκονται στο +1 από την Μπενφίκα και την Πόρτο που θα δώσουν αύριο τον δικό τους αγώνα στο Νταλούζ.
Μπολόνια - Λάτσιο 0-0
Οι 2 ομάδες εκτός από το κοινό τους αποτέλεσμα είχαν και άλλο ένα κοινό, 2 νέους προπονητές στον πάγκο. Ο προπονητής της Λάτσιο, Εντι Ρέγια, βρισκόταν για δεύτερη φορά στον πάγκο των φιλοξενούμενων αλλά ο προπονητής της Μπολόνια, Ντάβιντε Μπαλαρντίνι, έκανε τον ντεμπούτο του. Οι 2 ομάδες χωρίς θέαμα και εμφανώς χωρίς κάποιο σύστημα παρέμειναν στο 0-0 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ